perjantai 27. toukokuuta 2011

Haalariasiaa part 2

Haalarivertailussa saamani vinkin perusteella päätin testailla Ticketin kukkahaalaria ihan käytännössä tytöllä. Haalari on siis kokoa 80 ja tyttö noin 85cm pitkä. Konttaavalle tytölle liian reilu, tosin syksyllä varmasti tyttö jo kävelee ja haalari tulee käyttöön. Tässä kuvat sovituksesta.

Hihat ovat sopivat, puntit pitkät. Keskimmäisessä kuvassa tyttö seisoo haalarin sisällä, vaikka näyttää siltä että olisi polvillaan. Haalari on toivottavastisyksyllä passeli, ja  punttien perusteella vielä ensi keväälläkin. Tämä sovitus olisi ollut parasta tehdä nukkuvalle lapselle, neiti kun ei pysynyt sekuntiakaan paikallaan.

Kuvissa kurkkii myös tytön 1-vuotis lahja, punainen pomppiva Irma-laama.

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo Ticketin v.pun. kukkahaalari <3 Meillä on syksyllä 1v täyttävälle odottamassa 74cm mustakukkahaalari, ja tämän kevään väreistä jemmasin ensi vuoteen 80cm vadelmapallo Uffon - on tosiaan reilua kokoa, kun kokoeroa 92cm Po.Piin on vain pari senttiä niska-haaramitassa.

  Onko teidän 1v tosiaan jo 85cm pitkä? Todella pitkä neiti siis, meijän isompi neiti oli nimittäin 2v 87.5cm :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Se on ihana!
  Myös se mustakukallinen on söpö kuin mikä, se löytyy meiltä sadehaalarin muodossa. Sen ostin muuten koossa 86, ja se on täysin saman kokoinen tuon vaaleanpunaisen välikausihaalarin kanssa.

  Juuri neidin 1v neuvolassa virallinen mittaustulos oli 83,1cm. :)

  VastaaPoista
 3. Hih, on kyllä tosi pitkä neiti, meijän isompi oli tuonkokoinen 1.5v neuvolassa :D Mutta niin ne lapset kasvaa omaan tahtiinsa. Ja veikkaan, että meillä se tämän vuoden 80cm vadelmapallo-Uffo on pienemmällä neidillä käytettävissä 1.5-2v iässä :)

  VastaaPoista