torstai 19. toukokuuta 2011

Kiirettä pukkaa

Meillä, niinkuin monilla muillakin, on vietetty synttäreitä. Eilen juhlittiin tytön ensimmäiset lastenkutsut. Oli siinä hommaa ja hulinaa, ja onneksi jätin suosilla siivoamisen juhlien jälkeen. Tänään siis on siivouspäivä.

Hauskaa oli, vaikka suunnittelemani suklaaputous jämähti kattilan pohjalle kovaksi mössöksi. Ei tullut putousta, mutta hedelmäpalat maistuivat coctailtikuilla syötynä ilman suklaatakin. Aurinko lämmitti vielä illalla niin että loppujuhlat voitiin viettää takapihalla. Kiireisinä äitinä tarjolla oli jäätelökakkua ja kääretorttuleivoksia. Leivokset loppuivat kesken, jäätelöä sai syödä lähinnä aikuiset. 

Kirppisprojekti loppui alkuviikosta, ja saldo oli surkea! Sain tuoda melkein kakki vaatteet takasin kotiin, ja saldolla saan hädin tuskin peittoon bensakulut ja pöytävuokran. Väkeä oli liikkeellä todellakin vähemmän kuin aiemmin, enää en ota pöytää näin läheltä kesää. Taisin ostaa sen viikon aikana enemmän kuin myydä.

Muutama kesävaatekin on vielä matkalla meille Ebaysta, kevään Gymboreen Burst of Spring mallistosta. Mansikat iskevät nyt täysillä, ja Nextillä Gymboreen lisäksi on myös ihana mansikkamallisto. Toivottavasti jotain siitä mallistosta löytyy vielä kuukauden päästä, kun tyttöjen matka suuntautuu kohti Lontoota. Nextin mansikoita ei voi tilata Suomeen, joten on vain pakko odottaa.

Tällainen mekko on matkalla pienemmälle.

Kuva lainattu Ebaystä.

1 kommentti:

  1. Ihana mansikkamekko.

    Harmi että kirppissaldo oli onneton=( Ensi kerralla sitten paremmalla tuurilla.

    VastaaPoista