keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kevään aletukset

Meillä aloitettiin vaatekaappiremontti, arvioitu valmistumisaika on joskus kolmen ja puolen vuoden päästä. Olen suunnitellut uuden vaatekaapin, johon jokaiselle lapselle tulee oma 50cm leveä vaatekaappi. Kaappiin tulee tanko ja kolme koria vaatteille, sekä ylähyllylle jemmalaatikko.

Tähän asti yksi 100cm leveä vaatekaappi on kätkenyt sisäänsä kolmen lapsen kaikki vaatteet, plus äitiyspakkauksellisen jemmavaatetta. Järkyttävää kuinka paljon siihen pieneen vaatekaappiin mahtuu tavaraa! Purin vaatteet lasten sängyille ja huoneen lattialle, ja nyt meillä onkin vaatehuone.

Ja koska vaatehuone valtasi lasten nukkumiseen tarkoitetun huoneen, muuttivat lapset toistaiseksi nukkumaan meidän makuuhuoneen lattialle.Meillä siis nukutaan nyt suuressa siskonpedissä. Ja hyvin siinä nukuttaakin, sillä matka äidin ja isin sänkyyn pelotuksen iskiessä on tarpeeksi lyhyt.

Vaatehuoneesta johtuen jätän sisävaatteet suosiolla hetkeksi kauppaan ja kirppiksetkin hetkeksi rauhaan. Ulkoiluvaatteita sen sijaan vilkuilen sivusilmällä, ja pari hyvää alejuttua on tullut hankittua.


Cuppiksen pinkki takki oranssilla sydämellä tytölle, sekä saman merkin sadeasu poitsulle syksyllä alkavaa kerhoa odottelemaan. 


Vielä hieman arvon, tarvitsisiko tyttö vielä haalaria kerhoon syksyllä ja keväällä. Kovasti sellaista hänelle suosittelin, mutta turhaa en viitsi kaappiin ostaa jos ei suostu käyttämään.  Myös koko on ongelma, sillä 122cm haalareita ei tipu joka oksalta.

kuvat: tinttaiita.fi, sisukas.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti