perjantai 28. lokakuuta 2011

Mekkoset

 Nyt H&M todella yllätti. Osa viimeviikolla tilaamistani mekoista ovat jo saapuneet! Mielestäni kauniit ja suloiset mekot, varsinkin hintaansa nähden. Liikkeestä löysin vielä mustat rusettiballerinat näihin kengiksi, nyt puuttuu enää juhlat!Samassa paketissa tuli isommalle tytölle unisef-kampanjan lammaspaita isommalle tytölle, sekä beiget housut pienemmälle. Ostin jo aiemmin pienemmälle tytölle tuon lammaspaidan, nyt sai isompikin omansa.


Tänä viikonloppuna ohjelmassa on rentoutumista ja neulontaa.
Sekä myös hurjia kummituksia ja kurpitsoja.Karkki vai kepponen?

Kuva lainattu, mtv3.fi.

5 kommenttia:

 1. Apua miten ihania! Nyt tuli vähän sellainen "pakko saada" tuosta trikoisella yläosalla olevasta:) Ihanuussöpötys! ja kauniita kurpitsoja myös, mulle käy kummatkin karkki JA kepponen:)

  VastaaPoista
 2. Se trikoisella yläosalla oleva mekko on mielestäni tosiaan näistä kahdesta kauniimpi. Isompi tyttö sai oman harmaana, ja se on myös tosi kaunis. Ehkä jopa kauniimpi kuin tuo vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
 3. oliko tuo rusettivyo mekko kuinka lyhyt? laitoin tilaukseen sen koossa 104cm tytölle joka käyttää 98cm kokoa yleensä hm vaatteista ja toivotaan nyt ettei oo liian lyhyt.

  VastaaPoista
 4. Noi mekot eivät ole kovin pitkiä, sellaisia polvipituisia. Mun mielestä pituutta saisi olla hiukkasen lisää, joten koko valinta meni varmasti nappiin.

  VastaaPoista
 5. Mun oli pakko hakea omani, mutta kaupassa päädyinkin siniseen:) Ihania oli ne muutkin, joten neiti sai suorittaa valinnan.

  VastaaPoista