torstai 20. lokakuuta 2011

Pikkujoulumekkosia

Pikkujoulun suloisuuksia oli päivittynyt Hennesin sivuille. Näissä kelpaa liidellä ensin juhlissa ja vielä kotonakin. Ihanat joulumekot laitoin tytöille heti tilaukseen, kun vielä sai 20% alennustakin.
 Molempia mekkoja on kolmessa värissä, allaolevissa yläosa on mukavaa trikoota.
Mutta missä on poikien söpöykset?

7 kommenttia:

 1. nää oli kyllä ihania :) tuon ylimmän mekon minäkin tilasin kun oli vielä rusettivyössä pilkkujakin :) aika edullinenkin oli kun viä sai sen20% alenkin :)

  VastaaPoista
 2. Nämä oli kyllä tosi edulliset! Noissa rusettimekoissa on kaunis pallohelma, ainakin kuvassa tytön päällä. Ja vielä pilkkuja! Saa nähdä miltä nämä näyttävät kun saapuvat.

  VastaaPoista
 3. Mä ihastuin tuohon alimmaiseen, varmaan mukava päällä jos yläosa on trikoota!

  VastaaPoista
 4. onpas ne jättejä :) voi miks tonne vauvatyttöjen puolelle ei ollut tullut mitään uusia ihanuuksia :/ milli käyttää vasta 74-80cm vaatteita joten turha mun on edes noita 86-92cm vaatteita ostaa -20% alella...

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Käväsin täällä vierailulla :)

  Aika usein päädyn samaan kysymykseen; missä on poikien söpöykset?
  Nuo on kyllä tosi kauniita mekkoja, tyttö vaan puuttuu :)

  VastaaPoista
 6. H, näin minäkin ajattelin, että trikoo on mukavampi päällä. Katsotaan!

  Jessica, vauvapuolelle oli tullut vain se yksi villakangasmekko, josko vielä myöhemmin tulee lisää? Viime vuonna oli ainakin isoille ja pienille tytöille saman tyylistä tyllimekkoa, jotka tilasin meidän tytöille. Tuo kaksoiskoko on aika tylsä, koska se on kuitenkin reilusti isompi, kuin se pienempi koko.
  Meillä lapset on aina olleet tosi pitkiä, ja ne vauvakoot jää yleensä vuoden ikäisenä jo pieneksi. Mielelläni käyttäisin niitä pienempiä vaatteita kauemmin!

  Mimura, tervetuloa!
  Vauvakokojen jälkeen ei pojille paljoa mitään söpöä ole enää tarjolla. Ehkä siinä olisi liikeidea :)

  VastaaPoista