torstai 6. lokakuuta 2011

Toppaa

Mash n Gravysta saa lähes kaikesta -30%, koodilla MIDSEASON. Sattumalta satuin juuri oikeaan aikaan koneelle, ja onnistuin nappaamaan meille punaisen Mini a Turen Cedrik toppahaalarin.


Meillä ei aiemmin ole ollut merkin haalareita, toppatakit tähän talveen sen sijaan on tältä merkiltä. Vertailin hieman haalareiden mittoja kuperkeikan sivuilta, ja samaa luokkaa tuntuu olevan Ticketin kanssa. Toivottavasti tämä on yhtä ihana kuin kuvissa!

Ellokselle oli tullut Ticketin toppiksia, ja tuo sydänhaalari pisti heti silmään. Se on aika nätti, en vain tiedä olisiko yksivärinen sittenkin nätimpi. Tilasin kokeiluun kuitenkin, kauan ei kannata jahkailla tai jää ilman. Otin koon 98, jos olisi vuoden päästä tytölle sopiva. 
 
 Ensin ajattelin odottaa, josko isoille olisi tulossa samaa mallia. Sitten muistinkin kirppikseltä ostamani uuden Ticketin hennon vaaleanpunaisen toppahaalarin tytölle. Luulen että se on sopiva vuoden päästä. Koko on 128, mutta oikeasti vielä suuren suuri tähän talveen.

4 kommenttia:

 1. Kauniita haalareita molemmat! Tuota sydänhaalaria en olekaan mistään bongannut - ihanan pirteä ;) (Ja kiitokset uudesta kauppavinkistä!)

  VastaaPoista
 2. ihanan reipas tuo sydänhaalari :)

  VastaaPoista
 3. Noita sydän- ja tähtihaalareita oli jesper juniorissa myynnissä isojen kokona. Hinta oli tosi kova mun makuun, niin jäi sitten kauppaan. Nyt Ellokselta alekoodilla tilattuna hinta on inhimillinen.
  Saa nähdä onko se haalari yhtä kiva luonnossa kuin kuvissa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä :) Baby suit lähti tilaukseen...! SA

  VastaaPoista