sunnuntai 2. lokakuuta 2011

To do-list

Tämä viikonloppu oli pyhitetty to do-listan lyhentämiseen. Popin outlet ja sisukkaan ysmy olivat myös päässet  listalle, joten pelkkää pakkopullaa ja siivousta ei ollut tiedossa. Ikkunanpesun sain hoidettua pois listalta, kuten myös  lattianpesun ja vaatekaapin siivouksen. Joululahjalistaakin aloin väkertämään hullujen päivien kuvaston avulla. En taida olla ainoa, jonka mielestä hullareiden hinnat ovat roimasti nousseet.

Kaikkea en kuitenkaan ehtinyt ja jaksanut tehdä. Toppavaatteet ja -kengät jäivät vielä sovittelematta, sekä kirpparitavaroiden hinnottelu on pahasti kesken. Ehkäpä sitten ensiviikonloppuna on aikaa sille.

Tytölle ostamani Tintun pupupöksyihin sain vihdoin ommeltua resorit. Ompelin reilut 15cm jatkot puntteihin, jotta housut eivät jää heti lyhyiksi. Housut olivatkin koko viikonlopun tytöllä jalassa. Suloiset <3.


Kappahlista löytyi ihana punainen fleecetakki pienemmälle tytölle. Se onkin juuri sopiva automatkoille näillä säillä. Viikonlopun kauppareissulla Zarasta löytyi ruskea hattunen takille kaveriksi, punaiset olivat edelleen sold out. Ostan sellaisen pienemmän heti, jos joku haluaa omastaan luopua!

Nyt alan valmistautua uuteen viikkoon, siitä on tulossa kiireinen.

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti