tiistai 2. lokakuuta 2012

Toppavaatetta

Lastenpuoti kuplassa oli muutama päivä sitten alekoodi, jolla sai alennusta alennetuistakin tuotteista. Siitä se ajatus sitten lähti. Pojalle viime vuonna hankkimani Mini a Turen toppatakki on hervottoman iso. Olin kuitenkin ottanut vain yhden koon suuremman kuin edellisenä talvena, mutta koot suurenivat siinä välissä yhdellä koolla, ja takki olikin yllättäen kaksi kokoa suurempi kuin viime talvena käytössä ollut takki.

Tilasin pojalle Wen anorakin, jossa on tänä vuonna hieman paranneltuja ominaisuuksia, kuten napit kaula-aukossa ja irroitettava huppu. Väri on ruskea, likaystävällinen ja menee tarvittaessa myös pikkusiskolle sitten myöhemmin. Koot näissä ovat taas hieman pienemmät kuin viime vuonna. Tämä ja viime vuonna ostettu takki ovat kokolapultaan samat, mutta anorakki on oikeasti hieman pienempi.


 Alennuksesta löytyi myös tyttöjen Wiwica takki ruskeana tyttöselle. Meillä ei aiemmin ole ruskeata takkia ollut tytöllä, mutta tyttö itse piti väristä ja tähän saa kivasti yhdisteltyä ainakin pinkkiä ja vaaleanpunaista.


Myös Elloksen Ticketin haalari saapui sovitukseen, neiti ei vain ole vielä suostunut sitä sovittamaan. Väri on aika kirkas, enkä ole vielä päättänyt onko se jopa liian kirkas. Vielä salaa toivon, että Ellokselle tulisi yksivärisiä baby baggieita, vaihtaisin heti!


Onneksi lämpöiset ilmat jatkuvat vielä, ja toppavaatteet pysyvät tiukasti kaapin kätköissä.

Kuulasta lokakuun alkua!

6 kommenttia:

 1. Hei! Mikä koko ja minkä pituiselle teiltä tuli Elloksen baggieta? Meillä odotetaan samaa mallia (eri väri) koossa 86 nyt 85-senttiselle ja vähän koko jännittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tuo haalari on 98cm, ja käyttäjä on melkein saman mittainen. Koko vastaa kyllä hyvin käyttäjän pituutta, ja menee luultavasti koko talven.

   Poista
 2. ruskea sopii aina tytöille kun vähän asustaa. Kävin äsken kans vilkaisemassa tickettejä elloksella kun olisi kaikenlaisia koodeja mutta olisi silloin heti pitänyt napata joku haalari jemmaan kun eihän siellä ollu mitään meidän kokoja jäljellä, samoin kävi silloin toissa vuonna sen lolly pop haalarin kans, hoksasin kyllä että löytyy niitä vaaleanpunaisia hanskoja ja nehän meillä oli hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt kaksi viikkoa odotellut niitä yksivärisiä baggieita, saa nähdä tuleeko. Siitä vaaleanpunaisesta olen haaveillut, toivottavasti tulee!
   Kohtahan niitä haalareita tulee jo palautuksena, että kannattaa odotella ihan rauhassa niin saa oikean kokoisen :)

   Poista
 3. Meille oli elloksen haalari 98cm sopivan reilu 92cm kokoiselle. Olin vain pettynyt kun oli kaksi vetoketjua, kuvastahan ei voi tietää onko yksi vai kaksi vetoketjua =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on tosiaan takaa päin, mutta tekstissä puhuttiin kahdesta vetoketjusta. Minä pidän tuosta kaksivetoketjullisesta mallista, mielestäni sen kanssa lapsen on helpompi liikkua, kun on tarpeeksi tilaa.

   Poista