torstai 1. marraskuuta 2012

Uutta ja suloista

Lindexin nettikauppaan on tullut tosi paljon kaikkea ihanaa. Tällä kertaa löysin jatkoa Disney-teema paidoille. Pienille isommille tytöille on vihdoinkin saatu niitä paljon (ainakin meillä) kaivattuja Bambi ja Rumpali aiheisia vaatteita. Tämä vaaleanpunainen suloisuus on ihana!
Toisena löytyi kiva tunika ja legginsit. Suloinen Bambin kuva on sama kuin isomman neidin kesällä ostetussa tunikassa. Nuo legginsit eivät oikein iske, mutta ehkä niitäkin tulee joskus pidettyä.

Ajattelin kääräistä nämä vielä pikkuneidille lahjapakettiin. Pojalle lähti samassa tilauksessa pehmoiseen pakettiin piilotettava Autot-leffan teemapaita.
Cars paitaa oli myynnissä jo aiemmin Lindexin myymälöissä, ja siinä on sellainen kunnon painatus, eikä mitään muovikuvaa. Noita tyttöjen paitoja en ole nähnyt myymälässä, ja toivottavasti niissä ei ole muovista painatusta.

Hurjaa marraskuun ensimmäistä perjantaita!

6 kommenttia:

  1. Nuo ovat ihania! Minä tota Bambi-mekkoa ihailin Lindexillä yhtenä päivänä, mutta kun periaatteessa ois se ostolakko tuon lapsen sisävaatteisiin kun ei tarvita, kamalaa. :D Toisaalta ostohimoa voisi helpottaa hakemalla kummipojille tuollaiset Cars paidat joulupakettiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole näitä livenä nähnyt, ja löysin googlella vielä alekoodinkin millä kannatti tilata sieltä nettikaupasta. Minkälainen painatus siinä on?

      Poista
    2. Ihana oli livenäkin, painatus ei ollut mitenkään kova muovinen, muovia kuitenkin oli, mutta ei sellainen kova kuten esim. joissain hennesin painoissa oli vaan sellainen ohkanen joka luultavasti kestää hyvin pesuja.

      Poista
  2. Onko teillä vielä tuo iki-ihana bambi setti jemmassa jossain? Voisin ostaa sen hyvällä hinnalla!! Olen ihan hullu bambi fani! Jos on, lähetä viestiä vaikka facessa ��. Terveisin, Mary Mohlin

    VastaaPoista