keskiviikko 31. lokakuuta 2012

31. lokakuuta

Syyslomat on nyt ohi, ja arki on pikku hiljaa palautumassa omaan rauhalliseen tahtiinsa. Eskarilaiselle aamuheräämiset ovat olleen hieman tahmeita, toivottavasti ensi viikolla jo helpottaa.


Lomalla yllätti talvi! Talvirenkaat oli tosin vaihdettu jo edellisellä viikolla, talvivaatteet sen sijaan makasivat kaapissa kotona. Toppatakit olin lapsille pakannut mukaan, mutta housuja, rukkasia ja hattuja kaivattiin. Viisi astetta pakkasta tuntui reippaasti kylmemmältä kera tuulen!


Lomalla pidettiin majapaikkaa mummilla, matkattiin bussilla, käytiin Ikeassa ja ihan ravintolassakin syömässä. Nähtiin paljon ystäviä ja nautittiin ensilumesta. Leikittiin puistoissa, mitä kotoa ei löydy, ja laskettiin pulkalla. Tekemistä ja touhua riitti ihan joka päivälle.


Vaikka täällä kotona ei lunta olekaan tarpeeksi pulkkailuun, on sää pysynyt viileänä ja toppavaatetta kaivettu esille. Eilen pikkuneiti piti ensimmäistä kertaa viimekevään alesta ostettua punaista Villervallan kevyttä toppatakkia. Koko 104 menee varmasti koko talven, mutta ei ole yhtään liian iso, Myös Pedipedin viime talvena ostetut karvakengät kaivettiin esille, ja nekin ovat aivan sopivat. Haalariongelmatkin on nyt ratkaistu, niistä lisää seuraavaksi.

Kaunista keskiviikkoa ja hurjaa halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti