torstai 14. maaliskuuta 2013

Mikä alkaa L:llä ja loppuu oma?

Kesäloma on varattu, nyt saa tuulettaa. Ei taida olla kenellekään yllätys, että matkaamme taas Ranskan suuntaan. Ranska valikoitui kohteeksi muiden muassa siksi, että (a) sinne halpoja lentoja tarjolla, (b) rakastan Ranskaa (c) rakastan viiniä.  Muutkin matkalle osallistujat kyllä saivat kertoa mielipiteensä.
Tällä kertaa kokeilemme talonvuokrausta, joka on meille aivan uusi kokemus. Suuntaamme Loiren laaksoon, joka on tunnettu linnoistaan sekä viinitiloistaan.Vuokraamme auton ja teemme päiväretkiä ainakin merenrannalle, linnoille sekä viinitiloille.


Paluumatkalla haemme muutaman tuliaispullon Champagnesta, sekä pyörähdämme pariisissa. Nautimme hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta.

Yritän tehdä vielä postausta Disneyn puistoista myöhemmin, vaikka tälle matkalle vierailua puistoihin emme ole suunnitelleet. Suunnitelmat voi tietysti vielä muuttua. ;)

Booking.comin kautta tein pari hotellivarausta seuraavalle reissulle joka tehdäänkin aikuisten kesken, ja niistäkin sai ostohyvitystä!


3 kommenttia:

  1. Kuulostaa erittäin erittäin ihanalta!!! Lomaraporttia sitten vaan... :)

    VastaaPoista
  2. Voi kääk kuinka ihana loma! Kuten tiedät ollaan miehen kanssa täälläkin suuria Ranska-faneja :) Meillä haaveena on Normandian rannikko. Innolla odottelen minäkin matkaraporttiasi!

    VastaaPoista