torstai 21. maaliskuuta 2013

Pilkkukuume

Gapin tilaus tuli kahdessa päivässä, mikä on varmastikin ennätys. Tilasin torstai aamuna ja perjantaina iltapäivällä lähetti soitti jo ovikelloa. Loistavaa! En ihan ajatellut loppuun asti, kun tein tilauksen torstaina ja tajusinkin että lähdemme reissuun perjantana eikä kukaan ole pakettia vastaanottamassa. Mutta mitään ongelmaa ei sitten lopulta ollut.


 Paketista paljastui paljon pilkkuja eri väreissä. Mintunvihreä pikeepaita aihetti sittenkin hieman ajattelua, mintunvihreä ei ehkä lukeudu lempiväreihini, mutta vaaleanpunaisella laimennettuna pääsee varmasti käyttöön.


 Pilkkupikeitä ei ollut ollenkaan isommille tytöille, mutta tuollaisia rennompia teepaitoja samalla kuosilla. Gapin teepaidoissa on muuten aika isot kaula-aukot varsinkin isompien tyttöjen vaatteissa, ja näissäkin teepaidoissa on vähän samaa ongelmaa.

 Housut on kyllä suloisimmat, nilkkapituiset ja söpöt. Yritän saada sovituskuvaa, kun neitonen suostuu yhteistyöhön. Nämä näyttää olevan Gapilla hyvässä alennuksessa nyt!


Poikanen sai valita itselleen teepaidan, ja keltainen kitarapaita oli mieleisin. Tässä on kunnon brodeeraukset teksteissä ja siisti painokuva, värikin on puhdas keltainen. Myös Zarassa oli tarjolla keltaisia teepaitoja pojille, jos jollain muullakin on ollut hakusessa värikkäitä paitoja pojille.

Otin vielä toukokuulle kirppispöydän, ja yritän käydä kaikki kesävaatteet ja kengät läpi ennen sitä. Tiedossa on siis ainakin kaappien tyhjennystä useammalle päivälle.

Uuuh, iiihanaa torstaipäivää!3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nämä kaikki yhdessä tuntuvat jo ahdistavalta, mutta onneksi näitä ei pidetä yhdessä ;) Yksiväristen ylä/alaosian kanssa tosi ihanat.

      Poista
  2. Oih, pilkkufani huokailee :) Ja olipa vaan nopea toimitus! Hyvä palvelu! :)

    VastaaPoista