maanantai 18. maaliskuuta 2013

Terveisiä lomalta

Vietimme viime viikon rentoa talvilomaa Levi tunturilla. Ja olihan se ihanaa! Viisi päivää laskettelua sai kyllä kaikki lihakset kipeiksi, mutta oli kyllä ihan jokaisen ajokilometrin arvoinen loma.


Sää oli koko ajan todella aurinkoinen, mutta kylmyys ei silti taittunut. Joka päivä oli reipas pakkanen, onneksi ei kuitenkaan tuullut. Pakkasta oli torstaiyönä 35 astetta!


Koko perhe pääsi tänä vuonna laskemaan kisarinnettä, ja poikanen ei sitten enää muuta olisi halunnut laskeakaan. Hinku laudan kokeiluun on kova molemmilla pikkulaskijoilla, mutta se siirrettiin ensi talveen.


Paluu arkeen sujui tänään leppoisissa merkeissä. Pikkuneiti ei anna lomallakaan nukkua yli seitsemään, joten unirytmi ei ole pahemmin viikon aikana muuttunut. Viime vuonna kevät oli jo tähän aikaan tulossa, tänä vuonna on hiukkasen eri. Tänäkin aamuna oli vielä rapsakka pakkanen, eikä helpotusta ole ainakaan säätietojen mukaan luvassa.

Pyykkivuori on loman jälkeen valtava, yritän pestä osan toppavaatteista jo kesäsäilöön. Myös ikkunat ja lattiat huutavat pesua, kiitos auringon. Taas jaksaa arjessa mukana.

Ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti