tiistai 7. tammikuuta 2014

Arrivederci joulu ja kehityskeskustelu

Joulu ja uusivuosi on juhlittu, ja vaikka talvesta ei edelleenkään näy pilkahdustakaan, ei anneta sen häiritä. Eiköhän se sieltä jossain vaiheessa tule. Ja tietenkin yleensä silloin, kun sitä vähiten odottaa. Pulkat ja kelkat on jo aikoja sitten pakattu takaisin varastoon, ja kaivettu potkulaudat, pyörät ja skeitit takaisin vahvuuksiin. Lapset ovat onneksi niin sopeutuvaisia.

Olin koko viikonlopun flunssassa ja sänkypotilaana. Turhan usein en sairastele, vuosi taitaa ainakin olla edellisestä kerrasta. Kun mies sattui vielä olemaan kotona vetämässä joukkoa viikonlopusta, ehdin tutustumaan aika läheisesti eri nettikauppojen valikoimiin, ja täydentämään omaa vaatekaappiani ainakin muutamalla kenkäparilla, sekä suunnittelemaan kesään valmistautumista tilauksella Nextille.

Viikonlopun aikana ehdin myös pitämään itseni kanssa kehityskeskustelun vuoden suunnitelmista. Päätettiin yhdessä ottaa lisää aikaa liikunnalle ja yhdessä perheen kanssa tekemiselle. Kunnon kehittäminen saattaisi olla järkevää. Päätin panostaa itseeni enemmän myös materiaalipuolella, harkita säännöllisiä kampaajallakäyntejä ja jatkaa jo syksyllä alkanutta vaatekaapin päivitysprojektia.


Kiitosta sain aktiivisista kirppisprojekteista, joita aion jatkaa myös keväällä. Tavaran vähentyminenkin on vuoden aktiivisen työn tuloksena havaittavissa. Hyvä minä!

Huisin hauskaa arkiviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti