torstai 16. tammikuuta 2014

Fruity shopping

Vähemmän on tullut käytyä shoppailemassa ihan livekaupassa, eikä vähiten siitä syystä, että kolmen lapsen kanssa se on hieman haastavaa. Ja illalla ei enää jaksa lähteä minnekään, kun pääsisi yksin. Niinpä olen pongaillut alesähköposteja, ja tilaillut sieltä, missä tarjolla on ollut tarvittavia vaatteita oikealla hinnalla.

Jo ennen joulua tein tilauksen Mangon nettikauppaan, kun kaikki tuotteet oli puoleen hintaan. Jo aeimmin syksyllä tein sinne pienen tilauksen, ja hyväksi havaittuja vaatteita nyt tilasin lisää. Toimitus on ilmainen yli viidenkympin ostoksille, ja paketti tulee kotiovelle supernopeasti, muistaakseni heti seuraavana päivänä.


Tilasin vaatteita vain tytöille, isommalle koossa 140 ja pienemmälle koossa 5/6 eli 116. Farkkupaidat molemmille olivat juuri sopivat, pienemmät kuin muut saman kokoluokan vaatteet. Farkkuleggarit olikin sitten tosi reipasta kokoa, ei mitään skinny mallia. Isomman neidin housut putosivat jalasta, sopivat ehkä ensi keväänä.


Vaaleanpunainen teepaita on aika lyhyt ja leveä. Isosisko ihastui siihen, eikä vähiten kaula-aukossa olevien niittien ja timanttien ansiosta. Huppari kesäksi pikkusiskolle oli juuri oikea koko, farkkuleggarit oli siskollekin reilut, ja meneekin kaappiin odottelemaan kasvamista.


Perus trikoopaita tuli pikkusiskolle. Tuntuu paksulta ja laadukkaalta materiaalilta, toivottavasti pitää muotonsa ja värinsä pesussa. 

Plussaa Mangolle ehdottomasti puuvillaisista vaatteista. Kaikki syksyllä ostetut vaatteet on pitäneet värinsä, muotonsa ja pintansa tosi hyvin. Näissä on mielestäni hinta ja laatu kohdillaan. Miinus tulee housuista, kaksoiskoot on todella haastavia varsinkin housuissa ja kapea mitoitus paljastui aika reiluksi.

Me lähdetään luistelemaan,

kirpeää torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti