maanantai 13. tammikuuta 2014

Tukholman terkut ja herkut

Teimme retken Tukholmaan heti joulun jälkeen. Päivä Tukholmassa kuulosti vielä marraskuussa hyvältä ajatukselta, mutta saattoi olla pienoinen oman jaksamisen yliarviointi. Kymmenen hengen kestitseminen jouluna kaksi päivää, ja siitä suoraa lähteminen oli liikaa jopa tällaiselle hyperaktiiviselle. Tiedänpähän sitten seuraavalla kerralla. Palautuminen vei usemman kymmenen tuntia unta ja litroja kahvia.

Alennusmyynnit ei olleet päässeet vielä täyteen vauhtiin, ja monessa paikassa ne alkoivatkin vasta uudenvuoden jälkeen. Shoppailusaalis jäi siis aiottua pienemmäksi, mutta hyvä niinkin. Tilannetta on korjattu muutamaan otteeseen reissun jälkeenkin. Po.pilla oli alet hyvässä vauhdissa, ja sieltä kannoinkin ainoan kassillisen vaatetta kotiin asti.


Po.pilta ostin tytöille slim farkut, joiden sovituskuvia jäädään vielä määrittelemättömäksi ajaksi odottelemaaan. Velipojalla on aiemmin ollut Po.in farkkuja, mutta tytöillä ei koskaan. Puolella hintaa ostin testiajoon farkkuja. Pienelle neidille ostin ihanan trikoisen tähtipaidan, sekä vaaleanpunaisen eläinpaidan. Eläinpaita oli puoleen hintaan, ja vasta kassalla valkeni, että se olisikin yöpaita, josta puuttuu housut ja siksi puoleen hintaan. No ei haittaa, tämä on se verran paksua kangasta, että meillä pidetään ihan paitana.


Isosisko valitsi itselleen röyhelöpaidan, ja pikkusisko sai samanlaisen. Ajattelin niistä ensi jouluun juhlapaitoja, mutta neiti oli sitä mieltä, että ne otetaan heti käyttöön.


Lisää ostoksia myöhemmin, nyt sukellus maanantain tehtävälistaan!

Huisin hauskaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti