perjantai 31. tammikuuta 2014

Sairasta sakkia ja päiväkotiasioita

Meillä sairastetaan edelleen, etunenässä minä, joka olen ollut sairaana koko tammikuun. Flow on ollut pahasti hukassa ja tukkoinen, kovin töksähdellen on asioita hoidettu. Ja siis vain välttämättömimmät, muuten on menty sieltä missä aita on matalalla tai maassa. Pari juttua oli siis päässyt unohtumaan matkan varrella. Kuten päiväkotihakemukset ja veljen eskarihakemus. Onneksi eilen kerhon ovella yhden äidin kanssa vaihdetussa keskustelussa tuli ilmi, että eskariin pitää hakea viimeistään tänään. Siis mitä? Kun eihän me edes tiedetä päiväkodeista mitään.

Eilen illalla vietimme tovin jos toisenkin tutkien kuntamme päiväkotitarjontaa, ja saatoimme löytääkin sieltä meille sopivan. Veli menee omaan eskaripäiväkotiin, jonne pienemmät sisarukset ei pääse, ja pikkusiskolle haettiin paikkaa pienestä kahden ryhmän päikystä. Ajattelin, että herkkä ja tempperamenttinen tyttö sopii pienemmän päiväkodin rytmiin paremmin. Vaan mistä sen tietäisin, toivon että osuin oikeaan. Kunhan vielä saamme paikan sieltä. Tulossa on onneksi vielä pitkä kevät ja kesä, ennen kaikkea uutta ja ihmeellistä. 



Viikonloppuna sovimme miehen ja lasten kanssa suuresta siivouspäivästä, ja muiden muassa välikausisetit ja kesävaatteet on aika kaivaa esille ja sovitukseen. Kirpparille menee taas iso kasa kesävaatetta ainakin tytöiltä. Näistä ja talven alehankinnoista lisää myöhemmin.

Mukavan aurinkoista ja lumista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti