torstai 23. heinäkuuta 2015

Aamuyön aleostokset

Parin viikon kesätyöpestissä sain itse päättää työaikani, ja totta kai menin paikalle mahdollisimman aikaisin, jotta sain päiväni päätökseen ajoissa. Olinkin työpaikalla joka aamu ennen seitsemää. Aluksi stressasin kellon soittoa (tai lähinnä sitä ettei se soi) niin paljon, että heräsin kolme ensimmäistä aamua puoli tuntia ennen kellon soittoa. Siinä pouolessa tunnissa ehtii aika paljon, kuten tilata alennusmyynneistä muutaman vaatteen.

Olen ladannut H&M:n mobiilisovelluksen puhelimeeni, ja muutamaa vikailmoitusta lukuunottamatta olen ollut tyytyväinen käyttäjä. Tilaaminen on kyllä hävyttömän helppoa puhelimella sovelluksen avulla, ja aamun pikkutunneilla sainkin ostoskorin täytettyä.
Harmaa trikoobleiseri kesään lämmikkeeksi. Olisi kiva ennemminkin kärsiä ennätyskuumasta kesästä, kuin tilailla lämmikettä, mutta meneehän se näinkin. Raidallinen mekko ja paita, sopii kaikkeen menoon. Ja tietysti jokerina pohjalla revityt farkut. Jos Tori Spelling ja muutama muu aikuinen pitää näitä, niin uskallan minäkin. Ainankin kokeilla. Kotona.
Prinsessameininkiin hame ja rannekorut. Saa nähdä miltä hame näyttää oikeasti sovitettuna. Ajatuksena kuitenkin tosi ihana. 

Kepeää torstaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti