keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Linen obsession

Pellava kuuluu kesäiseen vaatekaappiin,  kuin jäätelö ja aurinkoiset aamukahvit. Joka vuosi olen tilannut Nextiltä uudet pellavahousut, ja löytyy kaapistani myös pellavainen hame ja shortsitkin. Mutta yläosissa kevyt puuvilla on näytellyt ainoata osaa jo vuosia.

Tänä kesänä siihen on yllättäen tullut muutos. En tiedä, onko pellavaa ollut enemmän tarjolla, vai miksi se osuu nyt silmään joka kaupassa, varsinkin paitojen muodossa. Pellavahousuja en kyllä ole onnistunut huomaamaan oikein missään.

Pellava on ihanan rento ja vilpoisa kuumille kesäpäisille, mutta myös kesäiltojen ja viileiden päivien pelastus, Elävä pinta antaa anteeksi rypistymisen. Viimeisimmät paitahankinnat tein Stadiumista ja Espritiltä. Jälkimmäisessä on muuten kivat alet menossa, tein isomman tilauksen jota odottelen saapuvaksi. Varsinkin espritin farkut ovat parhaita heti Hilfigerien jälkeen, ja hintakin reilusta kympistä ylöspäin alessa.Stadiumin siniraidallinen pellavapaita Race Marine-mallistosta. Ei tarvita paljon selittelyjä, miksi tähän ihastuin. Raidat, oversize malli ja pellava, kaikki match!


Espritin myymälän alennusmyynnistä löysin tämän valkoisen pellavapaidan, jonka erikoisuutena on tuo takaosan nappilista. Yksinkertainen on kaunista, niin myös tässä tapauksessa. 

Espritin alesta saa nyt muuten 20% lisäalennusta, nettikaupassa koodilla SHOPNOW.

Aurinkoista keskiviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Pellavapaidat on mustakin tosi ihania. Itse havahduin niiden olemassa oloon vasta nyt tänä vuonna... Muutama yksilö onkin kaapissa, ihanan helppoja vaatekappaleita. Vielä kun sais ne pellavalakanat..ne on vaan niin tyyriit etten ole vieläkään raaskinut ostaa niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on varmasti tänä vuonna jotenkin enemmän esillä. En tajua miten olen voinut olla näin monta vuotta ilman!
   Ne lakanat on niiin parasta mitä tiedän. Meillä on Jotexilta tilatut valkoiset, beiget ja vaaleanpunaiset (mies ei ole niitä vaaleanpunaisia vielä nähnyt.. vaan en tiedä huomaako edes :) puoleen hintaan alekoodilla. Hintaa jää postikulujen kanssa alle 40€. En enää vaihtais pois mistään hinnasta!

   Poista
  2. kävin muuten tilaamassa elloksen alekoodilla ne puuvilla/pellavalakanat. Oho :D onko sulla täys pellavaa lakanat vai onko seassa puuvillaa? En malta odottaa että paketti tulee :D

   Poista
  3. No nyt tunnen itseni tyhmäksi ja ehkä vähän huijatuksi. Ne on 50/50 puuvillaa/pellavaa. On ne silti ihanat ja hienot :D En tiedä millainen se 100% pellava sitten olisi, ehkä vähän karheampi?
   Juuri katsoin että H&M:llä on 99€ sellaiset, että toistaiseksi tyydyn näihin.

   Poista
  4. No mutta jos ne on ihanat, niin ei kai sen väliä.. Ja kyllä mä liputan edullisen hinnan puolesta. Jos 40 eurolla saa parin pussilakanoita (hyviä) niin ei paha :D

   Poista
  5. Juu onhan ne olleet hyvät, ja ihan joka euron arvoiset. Vielä kun saisi aluslakanat samaa sarjaa!

   Poista