tiistai 21. heinäkuuta 2015

Hyvää ja kaunista

Kahden viikon kesätyöpestini on nyt ohi. Olen taas takaisin työttömien kirjoissa. Lähettelen hakemuksia kuin hullu, siivoan ja yritän nauttia joka hetkestä. Ihan vain koska en tiedä koska lomailu on ohi, ja on aika kääriä hihat ja alkaa hommiin.

Työpaikalla oli valaisevaa tehdä havaintoja ihmisten käyttäytymisestä. Outoa oli se,  kuinka vähän ihmiset kehuivat toisiaan. Minä kuulun siihen ryhmään, jonka mielestä muiden kehuminen ei ole itseltä pois. On kohteliasta sanoa jotain mukavaa toisesta varsinkin, jos työtä tehdään enemmänkin yhdessä. Ja tuntuu se minustakin mukavalta, jos joku huomaa, että olen koko aamun laittanut hiuksiani. Tai kokeillut uutta huulipunaa.Hyvän tuulen tartuttaminen on vaikeampaa kuin huonon, mutta se kantaa hedelmää. Sitä kannattaa koittaa myös kotona. Kaikessa on jotain hyvää ja kaunista.


Iloista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Pitäisiköhän muistaa viljellä noita kehuja ehkä enemmänkin. Kotona tulee usein keskityttyä siihen moittimispuoleen... Vaikka kuinka tietää, miten ne kehut piristää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pitäisi kotonakin muistaa sanoa ääneen jos joku on laittanut takkinsa naulakkoon, eikä heti valittaa eteisessä lojuvista kengistä ;)

      Poista