keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

#veetspamax #buzzador

Pääsin mukaan Buzzadorin kamppikseen, jossa kokeiltiin uutta Veetin Spawax laitetta. Huhhei, en ole eläessäni mitään lämpövahauksia kokeillut edes ammattilaisella, ja nyt piti vahata itse. No ei muuta kuin tuumasta toimeen.


Paketissa oli vahakiekkoja, itse lämmitin ja lasta, millä vahaa leviteltiin. Käyttöohjeet paketin sisällä luki niin pienellä, että jouduin välillä kysymään lapsilta mitä niissä lukee. Osa ohjeista löytyy pahvisen kuoren kyljestä, eikä sitä siis kannata heittää pois, niin kuin allekirjoittanut teki.Vaha kiekko/kiekot laitettiin sulamaan koneeseen, ja alle puolessa tunnissa todella voimakkaantuoksuinen vaha oli valmis levitettäväksi. Kiekkojen määrä piti tarkistaa paketin kyljestä, ja hainkin pahvinkeräyksestä laatikon takaisin. Paketin ulkokuoressa on aika isoja kirjoitusvirheitä, kainalon kohdalla lukee vahan levittäminen ja säärien kohdalla 2 puoli jalat. Onneksi ne lukee isolla, ja kuvien kera.

Koska säärissäni kasvaa säälittävän hennot ja vaaleat karvat, siirryin suoraa ronskisti kainaloiden vahaamiseen, vaikka ohjeessa mainittiin että pitäisi harjoitella säärillä anyway ensin. Sanotaanko, että sitä touhua ei voi julkisesti esitellä, sen verran verta hikeä ja kyyneleitä se vaati. En sano, ettei se olisi mahdollista, mutta ensinnäkin se sattui ihan tuhottomasti, ja toiseksi nyppisin kainaloni pinseteillä mielummin, kun revin sitä karvavahaa pois kainaloistani.


Näön vuoksi yritin nypätä pari karvaa pohkeesta, ja olihan se huomattavasti helpompaa. Tosin jalkakarvoistani ei montaa vahan mukana lähtenyt, suurin osa vain katkesi.

Suosittelen tätä aktiivisille karvanpoistajille, en ainakaan matalan kipukynnyksen omaaville, höylääjille tai karvankasvattajille.

Buzzaaminen tarkoittaa uusien tuotteiden testaamista, ja niistä kokemuksien jakamista ystäville tai vaikka blogissa, niin kuin tässä kampanjassa tehdään. Sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi, ja mukaan testaamaan uusia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti