lauantai 17. maaliskuuta 2012

Levihuippu

Näytti viime viikolla tällaiselta:


Vietimme viikon lomalla Levin tunturilla, lähinnä rinteessä suksin ja laudoin. 
Ilmat olivat vaihtelevat, aurinkoa, lunta, vettä ja tuulta. Kaikkea oli tarjolla.

Poitsu oppi laskemaan heti ensimmäisenä päivänä, ja niinpä meillä olikin perheessä jo neljä laskettelevaa jäsentä. Pieninkin kävi kokeilemassa, mutta ehkä tuollainen vajaa kaksivuotias on vähän liian pieni vielä.

Oli se kuitenkin mahtavaa, kun voitiin melkein koko perhe laskea alas rinteitä ja nousta kaikki ylös gondolilla. Turhaa ei taideta hehkuttaa koko perheen yhteisiä harrastuksia, ne ovat todellista laatuaikaa.

Takana on reilusti yli 2000 kilometriä autolla, rinteissä monta laskua ja nousua laudalla, 20 kilometriä suksilla metsässä ja monta kivaa ja unohtumatonta hetkeä. Taas jaksaa kevättä kohden!

Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Meidänkin vähän reilu kaksi vuotias oli liian pieni rinteeseen... kummatkin laskee laudalla joten se ei niin haitaa ;) mutta kyllä siellä rinteessä näkee niitä just kävelemään oppineita jotka laskee todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies laskee suksilla, ja hänelle kuuluu kaikki kunnia lasten opettamisesta. Minusta ei lautani kanssa ole mitään apua opettamisessa tai auttamisessa.
   Onhan niitä pieniäkin siellä rinteessä, mutta ei miedän neiti kyllä vielä oikein tajunnut mistä oli kyse. Ensi vuonna sitten uusi yritys!

   Poista