sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kreivin aikaan

Pitkä ja raskas viikko huipentui isänpäivään.
Isi on ollut koko viikon reissussa, ja lauantainen kotiinpaluu teki koko viikonlopusta yhtä suurta isänpäivää. Lauantaina oli myös äidin ansaittu vapaapäivä, jolloin suuntasin kirppikselle ja vähän kauppoihin. Väkimäärästä päätellen joulukauppa on jo alkanut, en taida enää lasten kanssa lähteä viikonloppuostoksille ennen joulua.

Kirppikseltä löytyi iso kasa vaatetta kaikille, sekä pari peliäkin. Pelit piilotettiin kaappiin odottamaan, ehkä joulua, tai sitten tylsää hetkeä. Riippuen tilanteesta. Vaatteet ovat pyykkikoneessa ja narulla, niistä lisää myöhemmin. Lindexillä oli kamppis osta 30€ saat 10€ alennusta, siellä ei kuitenkaan ollut mitään meille. Perjantaina tullut Lindexin pakettikin meni samalla reissulla palautukseen, kauniit paidat oli pilattu muovisilla printeillä.

Olin jo antanut periksi, kun päätinkin kipaista vielä Stockan kautta. Matkalla Zarasta löysin kauniin peruspoolon pikkuneidille, ehkä tarvisi vielä käydä hakemassa isommallekin oma. Nämä olisi punaisena kivat joulun aikaan hameen kanssa.


Stockalla odotti jonkinlainen alennusmyynti, aletuotteet -40%. Rekillinen Ticketiä ja Reimaa, jäämistöjä hulluilta päiviltä. Ulkovaatteet on meillä nyt toistaiseksi kunnossa, joten skippasin ne. Pari rekillistä sisävaatetta, lähinnä vauvoille ja isoille pojille. Etumaisena rekissä roikkui Scotch R´Bellen siniset puuvillahousut. Nappasin ne pikaisesti mukaan, ja kipin kapin kassan kautta kotiin. Lottovoitto, sillä olin aiemmin viikolla meinannut tilata melkein kopiot Hilfigerin mallistosta. Ensi kesäksi siis.


Aiemmin en ole tutustunut Scotch & Sodan vaatteisiin, ja nämä taisivatkin olla jotain mallikappaleita, sillä näissä ja muissakaan tyttöjen housuissa ei ollut kokolappuja. Veikkaisin kuitenkin koon olevan 6 tai 8, mikä passaa meille hyvin. Lahjetta saa käännettyä reippaasti, käyttäjälle sopivaksi.Housut ovat täynnä aivan ihania yksityiskohtia. Kaikki sisäpuolelta voisi siirtää housujen ulkopuolelle, housuja voisi käyttää vaikka väärin päin.


Sokerina pohjalla mukana roikkui vielä neidille oma koru. Myyty.


Ensi kesäksi saatan joutua hankkimaan toisellekin neidille omat housut.
Mutta tulkoon talvi ennen sitä.

Iloista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti