perjantai 23. marraskuuta 2012

Mind the Gap

Olen jo hetken aikaa odotellut Gapille hyvää tarjousta huppareista, ja eilen vihdoin koitti se päivä. Pieniä ongelmia oli maksamisen kanssa, mutta kun se illalla vihdoin onnistui, ei osaa tilaamistani tuotteista ollut enää saatavilla. Jouduin tekemään pieniä muutoksia alkuperäiseen tilaukseeni, mutta eipä sille mitään voi.


Olen aiemmin kesällä tilannut Gapilta huppareita tytöille, ja niiden kokojen perusteella tilasin pienemmälle neidille vielä fleecehupparin. Ne tosin vaikuttavat olevan paljon slimmimpää mitoitusta kuin puuvillaiset hupparit.


Pienemmälle neidille aiemmin tilaamani valkoinen ja vaaleanpunainen ovat kokoa toddler 4 ja xs. Välistä puuttuu siis koko 5, joka kuitenkin ilmeisesti on lähellä tuota kokoa xs. Mittataulukon mukaan xs vastaa kokoja 4-5.


Kokoero on käytännössä kuitenkin aika iso, ja tuo vaaleanpunainen huppari on nyt odottelemassa pikkuneidin kasvua. Valkoista takkia on pesty jo monta kertaa, ja se on säilynyt todella siistinä ja pehmeänä.

Kaunista ja rentoa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Samat hommat oli täällä eilen:) Meillä tykätään varsinkin noista fleecehuppareista, tilailin niitä oikein urakalla, omille ja vähän lahjaksikin. Ne ovat, varsinkin alessa, älyttömän halpoja ja todella laadukkaita!

    VastaaPoista