maanantai 19. marraskuuta 2012

Pimeän karkoitusta

Talven tuleminen kestää ja kestää. Kahden viikon ennustus näytti alimmillaan yhtä lämpöastetta, mikä ei kyllä lupaile korkeita hankia eikä nietoksia. Pimeys on siis päivän sana.

Synkkyyden keskellä olen siirtänyt ajatukset jo ensi kesään, ja kierrellyt nettikauppojen alekoreja sillä silmällä. Nyt saattaa tehdä kivoja löytöjä viime kesän yksittäiskappaleista, jos kesävaatteille on tarve.

 

Alex and Alexalta tilasin ensimmäisen tilaukseni ikinä. Tilasin Scotch and Sodan housut tytöille, sekä paidan ja mekon. Toimitus oli nopea, ja palvelu ystävällistä. Babyshopin sivuilla sanotaan, että Scotch & Sodan mitoitus on pientä, ja aika kapeilta nämä vaatteet vaikuttavat.


Korallin väriset chinot ovat kokoa 8, tyttö on noin 130cm pitkä. Pinkit parisienne farkut ovat kokoa 4, pitkät ja kapeat, sekä aika matala vyötärö. Pikkuneiti on reilun metrin mittainen. Hän itse stailasi farkut vielä tuolla pinkillä rusettivyöllä, pitäähän farkuissa vyö olla.  Päivän teemana oli ilman paitaa, kuten kuvistakin saattaa huomata, joten paitoja ei voitu sovittaa.

En sitten kuitenkaan shortseja uskaltanut tilailla, kun eihän siitä kesästä koskaan tiedä. Mutta teepaidoilla ja pitkillä kesähousuilla pääsee jo kesän makuun.

Kivaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti