keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pientä säätöä

Eihän ne pikkuneidin topat nyt ihan putkeen menneet, ja olenkin tehnyt pientä hienosäätöä. Talvisempia säitä odotellessa on ollut aikaa tuunata ja vaihdella osia.


Lasten Juulia ja Joonatanissa on Mini a Turen takit alennuksessa, ja lopulta googlailun ja vertailun jälkeen uskalsin tilata polignac rose värisen Marion takin. Tämä malli on ilmeisesti hieman harvinaisempi, koska kuvahakukaan ei montaa oikeaa osumaa tuottanut. Otin kuitenkin riskin, joka ei ollut huono ollenkaan.


Takki on hieman a-linjainen pidempi tyttömalli. Selässä on rypytykset ja vyötäröllä kiristys. Hihansuissa on lumilukot, jotka eivät ainakaan vielä ole tuottaneet ongelmia. Kangas on hieman eri tuntuista ja näköistä kuin muut merkin takit, ja siinä onkin vähän pienempi vesipilari ja hengittävyys jostain syystä. Hihoista puuttuu myös ne rukkaslenksut, mitkä olidi tuossa saaneet kyllä olla.

Kaunista keskiviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Hei,

  Tuota samaa takkia katselin myös omalle tytölleni mutta en sitten vielä uskaltanut tilata... googlettelin takin tietoja ja päädyin tänne.

  Takki näyttää todella kauniilta tytölläsi. Tuo sävy on kyllä ihana. :)

  Lähinnä mietin tuota mitoitusta, minkäkokoinen takki teillä on ja kuinka pitkä tyttö? Pohdin kävisiköhän koko 110 nyt 105 senttiselle tytölle niin että menisi ehkä vielä ensi talven alkuakin, vai onkohan vain tämän talven sopiva, hmm... Aina vaikeaa tämä kokopohdiskelu jos kokeilee jotain (meille) uutta merkkiä...

  -Taina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun kommentoit! Neiti on nyt reilun metrin mittainen, ja takki on kokoa 104. Tämä koko menee meillä varmasti talven, mutta en usko että enää ensi talvena. Uskaltaisin kyllä ottaa sen 110cm jos tuota pienempää ei olisi ollut enää.

   Poista
 2. Hei,

  Polignac rose näyttää kuvissasi tosi kauniilta! Vastaako kuvien väri mielestäsi väriä luonnossa?

  t. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri (ja malli) on kyllä paljon kauniimpi kuin tuolla nettikaupan kuvassa. Tuo kuva on otettu ulkona, ja vastaa mielestäni hyvin oikeaa.

   Poista
 3. Onpas se ihana :) Mä katselin tota samaa takkia, mutta en vielä ole osannut päättää sopiiko se meidän neidille vai ei...

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen takki! :) Mä tilasin meille Racoonin sydän toppiksen, mutta se koko on liian nafti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni se Racoon on tosi naftia kokoa, tosi vaikea arvioida oikeaa jos ei pääse sovittamaan.

   Poista