sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kevätjuhlia

Meilläkin on juhlittu kevätjuhlia useampaankin otteeseen. Taas on vuosi kulunut, ja syksyllä onkin vastassa uudet haasteet. Neiti siirtyy eskariin, ja poitsu jää yksin kerhoilemaan. Ennen sitä, on kuitenkin rentouttava ja pitkä ja toivottavasti lämminkin kesäloma.

Kerhon juhlissa oli teemana sirkus, ja hillittömän hauska sirkus olikin! Pukukoodina oli värikäs, ja neiti valitsi päällensä Lapsimessuilta ostetun Blingon trikoomekon. Mekko on ollut kyllä hintansa arvoinen hankinta. Monen pesun jälkeen mekko on edelleen kuin uusi.


Kevätjuhlakirkko oli jo toissaviikolla, jonka jälkeen ajattelin ottaa lapsista perinteisen ryhmäkuvan synttäreiden kiitoskortteihin. No eihän se tietenkään onnistunut, vaan aurinkoisella nurmikolla kirmaaminen olikin paljon hauskempaa. Otetaan se kuva sitten myöhemmin.


Toivottavasti viikosta tulee aurinkoinen ja lämmin!
 

4 kommenttia:

 1. Mutta tuollainen teemajuhla onkin kiva idea! Ja sirkus on siitä otollinen, että jokaiselta varmasti löytyy värikäs t-paita. Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkusesitys oli valtavan hauska. Kun 15 lasta yrittää tehdä jotain samanaikaisesti, päästään asian ytimeen :)

   Poista
 2. Kivalta kuullostaa teidän kevät juhlat:) Toivotaan että lomalaisille tulisi lomasäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin oli hauskat, eikä pakollista tuskaista istumista pienempien kanssa. Lomasäitä todellakin toivotaan, eiköhän ne kohta saavu!

   Poista