torstai 7. kesäkuuta 2012

Weekend shopping

Viikonloppuna suoritimme perinteikkään ostosreissun.
Poikkesin ensin Stockalla, vain todetakseni että Cienta kengät olisi pitänyt hankkia noin valovuosi sitten. Netistäkään en löytänyt yhtään jälleenmyyjää mistään. Siirsin ongelman tuonnemmaksi, ja siirryin eteenpäin.

Seuraavana pysähdyin Zaraan, josta löysin tytöille ihanat topit Lindexiltä tilattujen hameiden seuraksi. Molemmat pehmeää puuvillaa, toisessa takana rusetti toisessa edessä ruusuke. Kuvasta poiketen rusettitopin ostin valkoisena, muut väritä olivat vähän liian neon sävyjä.


Hennes oli viimeinen pysähtymispaikka.
Etsin tytölle sukkia, mutta kävinkin ihailemassa kesämekkoja vauvojen puolella. Näissä mekoissa suurin koko oli 92cm ja hinta alle vitosen. Myös rennot puuvillashortsit nappasin mukaan helteitä odottelemaan.
 

Lindexin nettikaupasta tilaamani hameet saapuivat vihdoin kahden viikon odottelun jälkeen. Zaran topit sopivat hameen kanssa hyvin kuumiin hellepäiviin. Niitä odotellessa!

4 kommenttia:

 1. Sokos mainosti Cientoja viimeisimmässä mainoslehtisessään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, menenkin sieltä seuraavaksi katsomaan. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Löysin Cientoja Stockan verkkokaupasta, ihan vain hakemalla sanalla "Cienta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästäkin vinkistä!
   Viikonloppuna kiersin Stokmannin ja Sokoksen, kaikki isot koot loppu. Myös Stockan nettikaupassa on vain pieniä kokoja jäljellä. Ehkä sitten ensi keväänä onnistun nappaamaan meille omat :)

   Poista