keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Syksyyn

Vaikka olen yrittänyt pysyä kovana aleviestien suhteen, tänään sattui pieni repsahdus. Aamukahvilla selailin Ticketin alesivuja, ja vaikka en ostoaikeissa ollutkaan, tuli tilattua syksyksi jotain.

Pikkuneidiltä puuttuu sopiva takki syksyksi. Mini a Turen anorakki ei oikein kauppareissuille sovellu, sitä kun ei saaa auki. Takkimallinen ylisöpö vaaleanpunainen hattara napsahti ostoskoriin. Isommalla neidillä on syksyksi vain Cuppiksen sydäntakki, joka on ollut pienoinen pettymys teknisten ominaisuuksien suhteen. Vesi tulee läpi niin että kaikki vaatteet ovat märkänä. Kunnon ulkoilutakki  hyvillä ominaisuuksilla siis tilaukseen syksyksi tulevalle eskarilaiselle.


Parista vaihtoehdosta valitsin Jade mallin. Otin pienen riskin ja valitsin väriksi saman vaaleanpunaisen kuin pikkusiskolla. Takeista ei jostain syystä taaskaan löydy sovituskuvia, mutta pitkän etsimisen jälkeen tämä on todennäköisesti Jade. On kyllä ihan eri näköinen kuvassa.

Koot olivat taas ihan arvoitus, toivottavasti ei mene hutiin. Takkien kun pitäisi olla sopivat syksyllä.

Kohta on aika taas päivittää huutista, mutta sitä ennen vinkkaan täällä jos joku olisi vailla välikausivaatetta pienelle tytölle.

Myyntiin on tulossa ainakin Ticketin vaaleanpunakukka (rose with flowers) välikausihaalari, Polarn o. Pyretin vaaleanpunainen windstopper sekä Cupcaken vaaleanpunapilkulinen sydänanorakki ja housut. Haalari on tosi iso 80cm, muut 86cm.

 Aurinkoista keskiviikkoa!

Kuvat lainattu: zazas.fi, ticket2heaven.dk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti