perjantai 12. huhtikuuta 2013

Äidin valinnat

Pitkästä aikaa ostin taas jotain itselleni! Edellisestä kerrasta on sen verran aikaa, etten edes muista koska se oli. Etsiessäni Babiatorseja lapsille Amazonista, eksyin jotenkin katselemaan itselleni laukkua, ja tietäähän sen kuinka siinä käy.

Syksyllä Tukholman Vagabondin alesta ostetuille ballerinoille ajattelin jotain tummaa laukkua. Amazonissa tuli vastaan tämä Hilfigerin Flick laukku, jonne saa varmasti tungettua opiskeluun tarvittavat kansiot ja kirjat syksyllä. Väri on tosi tumman sininen, ja vaikka sininen ei ole koskaan ollut lempivärini, on jostain syystä kyseistä väriä ilmestynyt vaatekaappiini muissakin kuin farkkujen muodossa.


 Hilfigerin laukun kanssa tilasin vielä Marc O´Polon pikkulaukun kesäreissuille. Väri terracotta, jossain kuvailtu jopa orange, oli arvoitus, mutta yllätykseksi värissä olikin aika rauhallinen sävy. Laukku on aika pieni, mutta näppärä juurikin kesän rientoihin, minne otetaan mukaan vain jätskiraha, avaimet ja puhelin.


Keskiviikon hulluilta päiviltä kävin hakemassa Vagabondin valkoiset baltsut kesään. Edelliset on kävelty niin loppuun, että oli aika uusia ne. Olin ajatellut tilata ne helposti netistä, ja poiketa sitten viikonloppuna yksin Stockalla, mutta toisin kävi.

Keskiviikkoaamuna olin hyvissä ajoin valmistautunut koneen edessä tilaamaan parit paidat ja kyseiset baltsut Hullareilta. Olin täyttänyt muistilistan ohjeiden mukaan, ja  mikään ei voisi mennä vikaan. Paitsi että meni. Maksun jälkeen aukesi vain tyhjä sivu, ja siihen jäi. Kaksi minuttia myöhemmin kaikki tilaamani tuotteet oli myyty loppuun. Soitin asiakaspalveluun, jossa ylirauhallinen mies kertoi, että olin jo neljäs soittaja tänään, jolle oli käynyt näin. Ja sivut on nyt niin kovalla rasituksella, ettei voi tietää onko tilaus mennyt läpi vai ei. Vahvistusta ei kuulunut, ja päätimme sitten lähteä lasten kanssa käymään vapaapäivän kunniaksi Stockalla. Siellä oli kaikki mitä lähdimme hakemaan, plus muutama muu.

Muista ostoksista seuraavaksi, nyt perjantaisiivouksen pariin!

Rentoa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja juttuja! Ajattomia ja tyylikkäitä. :)

  Harmi kuulla ettei Stockan verkkokauppa pelittänyt tälläkään kertaa niinkuin piti... :( Itse jätin hullarit väliin kokonaan, ei ollut mitään pakkosaada -juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viimeksi oli jo paljon ongelmia (silloin en itse edes yrittänyt tilata), mutta nyt ajattelin, että ongelmat olisi korjattu. Ei sitten kuitenkaan.

   Poista
 2. Kivoja hankintoja olet tehnyt. Itsekin ostin Hullareilta samat ballerinat, mutta mustana. :) Tota Marc o polon pikkulaukun hankkimista olen miettinyt pitkään. Mistä Amazonista sä tilasit sen? Itse en ole uskaltanut tilata Amazonista vielä yhtään mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amazonista tilaaminen on helppoa, ja minun ymmärtääkseni sieltä saa tilattua varmasti aitoa tavaraa, Ebayssä kun alkuperä ei ole aina selvillä.

   Poista