maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kiireinen viikko

Viime viikko oli täynnä ohjelmaa, ja tämä viikko on lähes yhtä kiireinen.  Kiireisenä pitävät kaiken perushulinan lisäksi myös tulevat lasten syntymäpäivät, joita juhlitaan moneen otteeseen vapun jälkeen. Yritin viime viikolla kuvata lapsia kutsukorttia varten, mutta vieläkään en siinä onnistu. Kolme liikkuvaa osaa on aivan liikaa!


Loppuviikon vietimme sukuloimassa pitkästä aikaa, ja  mitä pohjoisemmaksi mentiin, sitä lämpöisempää ja lumettomampaa tuntui olevan. Onneksi otin mukaan välikausivaatteet ja jopa lenkkarit, sillä ne pääsivät nyt käyttöön ensimmäisen kerran tänä keväänä. Eilen illalla ehdin vielä pesemään viimeisiä lasten toppavaatteita. Nyt ne saa vihdoin pakata kaappiin. Heippa, ei tule ikävä!


Tällä viikolla on edessä esikoisen eskarikeskustelu, päättyvien harrastusten näytöksiä, yksi syntymäpäivä, renkaiden vaihtoa ja perjantaina viikon kruunaa lapsimessut. Tiedossa mukavia kiireitä ja toivottavasti se kevät saapuu tänne eteläänkin.

Riemukasta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Heh, uskon, ettei kolmea ole kovin helppo kuvata. :) Itsellä kun tuntuu riittävän tekemistä jo yhdessäkin ja joskus on laitettava tytölle Herra Hakkarainen suuhun, jotta edes hetken istuisi paikallaan. :DD

    VastaaPoista