perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lennä lennä leppakerttu

Kesään valmistaudun ehkä omastakin mielestä hiukkasen liian vakavasti, ottaen huomioon, että aurinkoisia päiviä ei välttämättä montaa tule. No, onhan tietysti kesäloma, sekä sisällä voi pukeutua jo nyt niin kesäisesti kun haluaa. Kevään eka Nextin tilaus tuli jo ennen pääsiäistä. Ensimmäisnen siksi, että toinenkin on tulossa, koska kaikki neidin ja poikasen valitsemat vaatteet oliva loppu, ja niitä toivottavasti tulee lisää.


Nextiltä valitsin pienelle neidille peruscaprit sekä teepaidan. Näitä on meillä jo aika monessa värissä, mutta valkoiset puuttui vielä. 

Nyt on monesta paikasta pukannut aleviestejä, ja muiden muassa Kappiksen ja Lindexin alet tuli eilen käväistyä läpi. Molemmista paikoista sai aletuotteista kantiskortilla vielä 20% alennusta, ja Lindexillä oli iso rekillinen 70% aletuotteita. Paljoa ei siis jäänyt hintaa keltaisille rusettitunikoille, jollaiset ostin molemmille tytöille. Valkoinen rento teepaita oli puoleen hintaan, kuin myös tähtifarkkuleggarit, jotka olin merkannut jo aiemmin ehkä-listalle.
H&M:ltä ostin valkoiset farkut molemmille neideille. Olin ensin ajatellut tilata sellaiset Nextiltä, mutta kun ne tuli vastaan ja tytöt pääsivät sovittamaan, päädyttiin näihin. Kohtahan tuollaiset valkoiset farkut voi jo vetäistä jalkaan, ainakin kyläilyreissuille.


Lämmintä viikonloppua!  

8 kommenttia:

 1. Ihania kesävaatteita, varsinkin nuo nextit! Nuo caprit näyttää kivoilta, pikkutilaus täytyy ehkä siis tehdä vielä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caprit ovat kyllä hinta/laatu suhteeltaan ihan parhaat. Postikuluttomuus on kyllä aika koukuttavaa, kun voi tehdä pienen lisätilaukesn, ja toisenkin ;)

   Poista
 2. Kivoja kesävaatteita, valkoiset farkut on tosi kivat, itellekkin pitäisi sellaiset hankkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin viime vuonna valkoiset farkut, ja onhan ne kivat! Menee kylmemmilläkin kesäsäillä.

   Poista
 3. Ihania ostoksia <3 Meillä on kanssa tykätty kovasti noista Nextin pellavasekoitecapreista. Kysyisin tuosta leppispaidasta. Onko kangas tasaisen vaaleanpunainen kuten tuossa sinun kuvassa näyttäisi vai onko siinä sellainen "elävä" pinta, jossa pieniä tummmepia pisteitä kuten Nextin sivujen tuotekuvan perusteella näyttäisi olevan? Kiitos jos voit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ottaa lähikuvan vielä paidasta. Pinta ei ole tasainen, vaan kangas on tosiaan aika eläväinen, ja siihen on kudottu kuin jotain nyppyjä mukaan. Palaan asiaan kuvan kanssa.

   Poista
  2. Ok, kiitos paljon, tämä tieto riittää kyllä mulle. Olisin ehkä tykännyt himpun enemmän "tasaisesta" kankaasta, mutta on tuo niin söpö paita, että varmaan laitettava kuitenkin tilaukseen :), kun pari muutakin juttua houkuttaa. Se oliskin sitten jo tämän vuoden kolmas tilaus Nextiltä ja vasta huhtikuun alkua mennään.. mihin tässä vielä päädytään :o

   Poista
 4. Mä löysin kanssa nuo Lindexin tähtifarkut ja ne oli tosi kivat! Kivoja ostoksia! :)

  VastaaPoista