maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pojan välikausi

Lumimyräkän ja pakkasen keskelle on hyvä kaivella kaapista välikausivaatetta esille. Viime syksyn välikaudesta pojalle jäi vain pari takkia, muuten kaikki meni uusiksi. Poika kasvaa hurjaa vauhtia, epävirallisen mittauksen mukaan pari kuukautta vajaa viisivuotias on senttiä vajaa 120cm pitkä. Sillä pituudella pääsee kohta Särkänniemen ja Lintsin isojen laittesiin! Vaatteet ovat nyt kokoa 122/128cm. Pojalla kulutus alkaa olemaan aika paljon kovempaa kuin tytöillä, ja varsinkin housujen polvet sekä rukkaset on koetuksella.


 Vaikka koko on muuttunut, pysytään silti hyväksi havaituissa merkeissä. Mini a Turen anorakki light indigo värissä ja koossa 128cm. Viime vuotiset merkin takit olikin hippasen reilumpaa kokoa, mutta ei liian iso kuitenkaan. Menee varmasti pari kautta, ja taitaa olla pojan viimeinen anorakki. Po.pin musta windstopper fleece menee takin alla tai lämpöisemmillä säillä ihan pelkkänä takkina. Keltainen H&M:n kuoritakki viime syksyltä menee vielä kevään ja alimpana Ticketin plain rain tähdillä lämpöisempiin kevätsäihin.


Pop.in harmaa välikausihaalari on sarjassaan toinen välikausihaalari tältä merkiltä meillä. Pari vuotta sitten meillä oli yhden syksyn käytössä merkin haalarit kaikilla, ja hyvät muistot jäi. Nyt tositestiin ostin tämän harmaan haalarin. Tummanharmaat välikausihousut on myös Po.pilta, toiset vielä puuttuu, ja ajattelinkin mustat housut käydä hakemassa Kappahlista testiin.


Kenkinä Crocsin kumpparit (ihan parhaat!), Vikingin välikausigoretennarit, sekä adidaksen Mickey ja Neo tennarit. Näillä pärjätään varmasti vaihtelevissa kevätsäissä. Vain rukkaset ja hanskat puuttuvat, onneksi topparukkasilla pärjää vielä.

Aurinkoa maanantaihin!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tuo keltainen, että sen kanssa viimekeväinen maxomorran sen keltainen tähtitieteen. Jossei ole jättipäälle jo pieni :/

    VastaaPoista
  2. Pitkä hujoppi teillä! :) Kiva välikausipino teillä... Alan jo menettää vaan uskoni kevään suhteen tänä vuonna! ;)

    VastaaPoista