perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ekat aleostokset

Kesän ekat aleshoppailut on onnistuneesti suoritettu. Mukana on kyllä myös muutama normaalihintainen vaatekappale. Ensi kesälle ja pari juttua tällekin kesälle. 


 H&M:n alesta ostin ainoastaan nämä suloiset rusettikengät. Olisin ostanut molemmille tytöille samanlaiset, mutta isommalle ei nämä kelvannut.


Samalla reissulla vauvojen puolelta löytyi nämä legginsit, koot ovat 92cm asti ja hinta alle vitosen.


H&M:n nettikaupasta tilasin jo aiemmin puoleen hintaan nämä valkoiset shortsit molemmille tyttösille. Yllätys oli näiden laadukkaan tuntuinen materiaali ja kivat pinkit yksityiskohdat. 


 
Name it:in liikkeestä kävin ostamassa monessa blogissa nähdyt keltaiset leggarit. Koot alkoivat tosin 104cm, joten ovat sopivat vasta ensi kesänä. Väri oli aika vihertävä verrattuna isomman tyttösen jo viime keväänä hankittuihin Benettonin keltaisiin farkkuihin., mutta päätin kuitenkin ostaa housut. Samalla alerekistä löytyi raikkaan pinkit farkut -70%. Ja kassalta vielä huomasin ylisuloiset pikkupikkupinnit pienen neidin hentoisiin hiuksiin. Ihanat!
 

Poitsulle löytyi ihana muumitoppi Lindexiltä. Muumeja oli tänä vuonna vain kokoon 116cm asti, mistä annoin kassalla palautetta. Meidän 122cm käyttävä kohta neljävuotias ei halua pukeutua pääkalloihin ja mustaan.. 

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua <3

6 kommenttia:

  1. wautsi mitä löytöjä :) Gantin ysmyssä oli samantyyliset pinkit pöksyt... pyöritin pitkään kädessä, mutta jätin lopulta pois, kun ajattelin olevan liian "värikkään".... nyt harmittaa... täytynee käydä myös stekkaamassa toi name it jos siellä olis meillekkin jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näille ei jäänyt paljoa hintaa, ettei harmita jos käyttökerrat jää vähiin. Saa varmasti omansa pois ;)
      Ei meilläkään paljoa värikästä löydy, mutta joskus on kiva pitää väripäiviä!

      Poista
  2. Hyviä alehankintoja olet tehnyt! :) Olispa meilläkin NameIt jossain läheisyydessä, kun netistä ei oikein löydy :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Name itillä on oma verkkokauppa, myös ainakin stylepit.fi mainosti myyvänsä laajasti kyseistä merkkiä.

      Poista
  3. Kiva lukea näitä aleshoppautuksia, kun itse en ole vielä ollenkaan lähtenyt alettelemaan.

    Meillä on nuo samat kengät ja minusta aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me lähdemme juhannukseksi reissuun, joten parhaat jussin jälkeiset alet jäävät kokematta. Otin siis pienen varaslähdön ;)

      Nuo kengät ovat kyllä suloiset!

      Poista