perjantai 20. heinäkuuta 2012

Aleilua

Reissumme jälkeen olin suunnitellut retken lähimmän kauppakeskuksen aleihin. Lasten kanssa matkatessa suunnitelma pitää olla valmiina ja matkan varrella tarpeeksi tankkaus ja tyhjennyspisteitä.

Stockan alesta olin saanut vinkkiä, että nyt saisi edullisesti Hullujen päivien vanhoja tuotteita. Ja onnella niitä olikin vielä jäljellä. Tytöillä on hyvät ja pitkään sopivat plain rainit käytössä, mutta poikaselle sain isomman tähtisetin odottelemaan kasvamista. Poitsu on kesän aikana venynyt taas hurjasti, saa nähdä meneekö koko vaatekaappi uusiksi syksyllä!


Lasten kenkäosastolla ei paljoa aletuotteita ollut, mutta ensi kesäksi löytyi pikkuneidille Niken tennarit edullisesti. Kyseinen malli on jämiä Hullujen päivien erästä, ja jo lähtöhinta oli mukavan sopiva.


Po.pin alessa vierähti tovi jos toinenkin. Yritin löytää pikkuneidille isompaa windstopper fleecetakkia, mutta tuloksetta. Pikainen kierros sisävaatepuolella tuotti vain kaikille perustrikoot kauniissa väreissä.
 Olemme suuntaamassa taas elokuussa Tukholmaan, toivottavasti sieltä saa taas Po.pia kunnon alella.

Kaunista ja lämmintä viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Mekin ollaan elokuussa menossa Tukholmaan, ja on mun mielestä loistava ajankohta; Po.pissa juuri huikeat alet ja monessa paikassa jo syysuutta :). Kivoja löytöjä teit, samoja perustrikoita ostin meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä on ties monesko kesä kun mennään elokuun puolen välin tienoilla, ja silloin on kyllä hyvät alet. Juurikin Po.p ja NK on parhaimmat löytöpaikat :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt :) Meillä on noi samat niken tennarit. Pappa osti ne hullareilta ja papan ostamat on aina neidin suosikkeja ;)

  VastaaPoista