perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kenkäostoksilla

Näin loppualejen aikaan kierrän joka kauppareissulla lasten kenkäosaston, ja tulosta on syntynyt! Kaikille kolmelle on ensi kevään ja kesän kengät hankittu, vieläpä mieleiset.

Prismassa oli kaikki sandaalit -70%. Jostain syystä isommille tytöille ei ollut mitään jäljellä, mutta pojille ja pienille tytöille oli kyllä valinnanvaraa vaikka kuinka. Poitsulle ostin Vikingin umpikärkiset sandaalit. Mielestäni ne on hyvännäköiset ja poikakin pitää. Tänä kesänä pojalla on Reiman vastaavat käytössä, ja on kyllä tosi hyvät.

JesperJuniorissa oli Jonathanin lenkkarit -70%. Lenkkareita kuluu ainakin yhdet kuukaudessa pyöräilevällä poikasella, joten kovin paljoa en viitsi niistä maksaa.


Pikkuneidille ostin Prisman alesta suloisen hempeät Eccon sandaalit -70%, sekä Vikingin gore lenkkarit -50%. Olisin halunnut korkeavartiset lenkkarit neidille, mutta ne olivat jo loppu.

Isommalle neidille löytyi Reiman sandaalit Jesper Juniorista, ja korkeavartiset Goret Jumbon prismasta, molemmat puoleen hintaan.
Kaunista ja aurinkoista viikonloppua!
Kuva lainattu reima.fi.

8 kommenttia:

 1. Oliko noita Vikingin goreja missä koossa? Siis meillä 25/26 tarvis. Missä Prismassa kävit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni 24-28 koossa oli Vikingin goreja, Hyvinkään Prismassa.

   Poista
 2. Hyviä löytöjä!! Onko teillä osuneet koot oikeaan, kun noin kauas uskallat ostaa? Meillä on nyt käynyt sellaisia virhearviointeja jalankasvun kanssa viimeisen vuoden aikana, että ei meinaa enää uskaltaa ostaa jemmaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sattui kengät löytymään aika kivuttomasti, mutta esim. viime keväänä talvikengät oli kiven alla, ja jouduin melkein juoksemaan kenkien perässä. Meillä on jalka kasvanut aina kaksi numeroa edellisestä keväästä, isommalle neidille otin yhden koon suuremmat kengät. Kertaakaan ei ole jäänyt kengät käyttämättä, aina voi siirtää seuraavalle. Ja myymällä saa sitten omansa pois yleensä hutiostoista, jos jäisi käyttämättä.

   Poista
 3. Teille tuli siis noi samat goret :) Muistelisin että teille tuli myös samat livie&lucat mitkä meille ;)

  Noi vaaleanpunaiset reimat on kans aika kivan näköiset :) Meillä oli viime kesänä aika saman näköiset timberlandilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samat on kengät. Olisin halunnut korkeavartiset goret, mutta meidän Prismassa ei niitä ollut.

   Olisin ostanut tytölle umpikärkiset sandaalit, mutta hän halusi välttämättä nuo sandaalit. Vaikuttaa ihan hyville.

   Poista
 4. Voi eiii-i, kuolen kateuteen. Meidän Prisma on varmaan ainoa, joka ei tunne kunnon kenkäaleja. Oon koko kesän kytännyt noita Eccojen sandaaleja aleen, olisin ostanut kuopukselle ihan tähän hetkeen. Mutta esim. eilen ko. sandaalit oli täyteen hintaan, ja ns. merkittömät ja jotain Eccon ensiaskelkenkiä -30%. Heinäkuun loppu ja sandaalit täydessä hinnassa, ei ymmärrä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kiertänyt aika paljon Prismoja, ja esim. Ideaparkista en löytänyt lasten kenkäosastoa ollenkaan! Alet siis vaihtelevat aika hurjasti alueittain.

   Eccot oli kyllä tosi edulliset, muuten en olisi niitä raaskinut ostaa. Toivottavasti on hyvät!

   Poista