keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Syksyn takit

Pikkuneidin syksyn takit ovat olleet pohdinnan alla jo hetken. Olin jo lähes alkanut muuttaa alkuperäistä suunnitelmaa, hankkia tytön viime keväisen Cupaken anorakin tilalle Racoonin vaaleanpunainen anorakki, kun takki tuli vastaan oikeassa koossa puoleen hintaan.


 Pari kertaa harkitsin laventelin väristä versiota, mutta en kuitenkaan lämmennyt sille värille tarpeeksi. Onneksi pysyin päätöksessäni, ja löysinkin viimein tytölle tämän kauniin vaaleanpunaisen anorakin. Viimekevään sävyt ovat kylmät, ja takki on melkein saman sävyinen kuin Ticketiltä kesäkuun alussa tilaamani takki.

Tämän kevään malli on hieman paranneltu versio viimevuotisesta. Toinen vetoketju aukeaa alas asti, kangas on kunnon ulkovaatekangasta ja hiippahuppu on palautettu. Vaikuttaa lupaavalta. Koko on 92, ja menee varmasti syksyn ja kevään.


Ticketin vaaleanpunainen Jabina takki on kokoa 98. Vähän reilumpi koko, mutta ihan käyttökelpoinen jo syksyllä ja vastaa ehdottomasti kokoansa. Takissa on kauniit leikkaukset ja rypytykset, sekä tulppaanihelma. Kangas on ehkä hieman paksumpaa kuin viimevuoden uffoissa.


Kivaa keskiviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Nätit takit! Nyt on helppo asustaa, kun molempiin käy samat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yrittänyt kyllä pitää tuon asustamisen helppona muutenkin. Kaikkien pitäisi jokseenkin sopia kaikkien kanssa, lapset kun pukevat ja valitsevat asusteet itse :)

   Poista
 2. Kauniita takkeja! Saralla on tuo sama Racoonin takki ja se on minun mielestäni ihana! Olen ollut käytössä siihen tosi tyytyväinen. Onneksi koko on sen verran reilu, että menee vielä syksyn ja varmaan ensi keväänäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidin siitä puhtaasta vaaleanpunaisesta väristä viime keväältä, ja tähän kylmempään sävyyn joutuu vähän totuttelemaan. Mutta parannusta on ehdottomasti tapahtunut takin laadun suhteen!

   Poista
 3. Meillä on toi sama racoonin sydän takki ;) Tykkään siitä hurjasti! Toi ticketin takkikin on tosi kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika monella on juuri tuo sama, kun se oli joka paikasta loppu. Mutta nyt meilläkin on oma, ja onhan se kaunis!

   Poista
 4. Ihanat takit, erityisesti tykkään tuosta Jabinasta <3
  Hei, jos sul on se elloksen alekoodi, niin voisiksää laittaa sen tähän, kun jos olet sen jo käyttäny? niin voihan sitä muutkin lukijat kokeilla? kiitti jos viitsit, mut jos ei ni ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottakai!
   Koodi on 252705 :)

   Poista
  2. Kiitos koodista, sain pari tarpeellista juttua hankittua hyvään hintaan - kaikilla ei näytä toimivan, mulla onneksi toimi tuo koodi :) Mukavaa loppukesää <3

   Poista