torstai 26. heinäkuuta 2012

Reppuasiaa

Löysin yhteishyvä.fi:stä kivan artikkelin repun valinnasta. Jutussa annettiin ohjeita koulurepun valintaan, mutta kai se eskarilainenkin hyötyy samoista jutuista. Meiltä käydään eskarissa bussikuljetuksella, ja reppua pitää oikeasti kantaa selässä.

.

Me kävimme kauppareissulla lähimarketeissa sovittelemassa reppuja, ja kovin oli erilaiset äidin ja tyttären mielipiteet. Tyttö valitsi reppua ainoastaan ulkonäön perusteella, ja prinsessa ja kissanpentureput saivat tytön äänet. Minä yritin etsiä ennen kaikkea sopivan kokoista pienelle selälle, mutta se olikin haastavaa! Reppukoko tuntuu olevan aika standardi, ja aika iso sellainen. Yhteistuumin kuitenkin lopulta päädyimme Skip Hopin reppuun, joka on iloisen värikäs ja kestävän tuntuinen, tilava ja mukava kantaa. Reppu on myös turvallinen, eikä sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.

  Repun ostajan muistilista
 • Ota koululainen mukaan reppuostoksille, jotta repun koon ja istuvuuden näkee jo ennen ostopäätöstä. Sovitettaessa kannattaa laittaa reppuun muutama kirjakin.
 • Pienelle koululaiselle pienempi, isommalle isompi reppu. Leikkireput sopivat vain leikkikouluun.

 • Satsaa laadukkaaseen reppuun, jossa istuvuuden ohella on panostettu myös muun muassa kosteudenkestävyyteen.

 • Olkahihnojen tulisi olla pehmustetut, muotoillut, hartioilta tarpeeksi leveät, napakkaa materiaalia ja säädettävät.
 • Selkäosan pitäisi olla pehmeä, mutta jämäkäksi tuettu. Varsinkin isommilla koululaisilla tuulettuvat lisäpehmikkeet ovat hyvä lisä.

  Kuvat ja tekstiä lainattu: yhteishyva.fi, pieniihminen.fi.

3 kommenttia:

 1. Minkä hintaisia skip Hopin reput oli cittarissa? Ilmeisesti sieltä tuon ostit? vai onko niitä muissakin perus ruokakaupoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne on edullisimmat Cittarissa, kaikissa ei vain ole kaikkea tarjolla. Mutta hinta taisi olla 26,9€. Muissa marketeissa en ole niitä nähnyt.

   Poista
 2. cittarissa maksoi 24,90€ noi reput.

  VastaaPoista