sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

H&M syksyä

Minä ihastuin (niin kuin joka syksy) taas tuohon hieman tummempaan värimaailmaan raikkaan ja vaalean kesän jälkeen. Isoin neiti on nyt siirtymässä 134cm vaatteisiin, mikä tietää valikoiman supistumista aika rajusti. Isommille tytöille ei tarjolla ollut ainakaan vielä kovinkaan klassista linjaa. Jospa vaikka olisi tulossa?

Meidän neitien valinnat ovat tällä kertaa hillittyjä ja maanläheisiä ja mukavia päällä. Huomasin, että aika paljon on viime syksystä ja keväästä täysin samoja vaatteita eri väreissä.


Ihastuimme tytön kanssa noihin ratsastushousuihin, mutta jostain syystä beige ja ruskea ovat "tulossa pian" -tuotteita, ja taitavat olla viime malliston housuja, joten oikeasti ei ole edes tulossa.


Tilasimme sitten kokeiluun nämä ruudulliset housut. Näissä on oikeaa hevostyttötunnelmaa.


Ihana "villakangas"takki pikkuneidille. Viimesyksyinen All for Children-malliston villakangastakki alkaa jäämään pieneksi, ja ainakaan toistaiseksi en ole löytänyt isompaa tilalle.
.
 
Rennot trikoomekot molemmille tytöille kerhoon ja eskariin.

Poitsullekin tilasin jotain, siitä lisää seuraavaksi.

Mukavaa heinäkuista viikkoa!
 

6 kommenttia:

 1. Onpas kivoja! Mua on niin hirvittänyt tuo tuleva siirtyminen 134cm vaatteisiin, mutta onneksi sentäs etsimällä näyttää löytyvän jotain kivaa. Kun sellainen niitti-musta-glitter -tyyli ei ihan miellytä 7-vuotiaalla tytöllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä isommalle neidille alkaa olemaan hankalaa löytää mitään sattumalta, aina pitää hakemalla hakea. Myös ulkovaatteiden hankinta on jo aikamoinen suoritus. Onneksi vielä osa 128cm vaatteista on vielä sopivia!

   Poista
 2. Meillä taisi tytöllä tulla kans tänä vuonna tuo isojen puolelle siirtyminen, ja kylläpä sen jälkeen H&M paketit pieneni ehkä neljännekseen entisestä! Meillä tilannetta tuli paikkaamaan PompdeLux, jonka paketit sitten on olleet vastaavasti muhkeita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei H&M:ltä enää paljon perustrikoon lisäksi voi mitään isommalle tilailla. Meillä on myös paljon PDL:ia lapsille, se on kyllä pelastus, että niitä saa niin isoihin kokoihin asti.

   Poista
 3. Ihana tuo ekan kuvan setti, en sellaista ole huomannutkaan! Meillä on jo siirrytty sinne isompien puolella ja kyllä on tosi vaikeaa mitään kivaa löytää:( Jotain klassisempia juttuja bongasin H&M:ltäkin, mutta kyllä tuossa koossa alkaa valikoma olla jo noissa ketjuissa sitä mustaa-niitti-napapaita -linjaa:( Ulkovaatteissa minusta vielä löytyy 140cm asti kivoja, eri asia sitten, kuinka ne saa Neidillä (ainakin meillä..) kelpaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin ostanut sen ylimmän kuvan neuletakinkin, mutta luulen että kuva on viime vuodelta, ja neuletakkia ei ole edes tulossa.

   Perustrikoon lisäksi H&M valikoima kutistuu kyllä aika lailla isompiin kokoihin mentäessä. Ainoastaan LOGG:ilta tulee välillä samiksia sekä isoille että pienille tytöille, meillä on ainakin tytöillä pari kivaa ja siistiä trikootunikaa ja paitista.

   Muuten pitää kyllä käyttää kekseliäisyyttä, että löytyy kaikkia miellyttäviä ratkaisuja.

   Poista