perjantai 18. toukokuuta 2012

Hullareilta

Unohdin ihan kokonaan, että hullut päivätkin juhlittiin aivan hetki sitten. Poikkesin paikan päällä keskiviikkona todella nopeasti, sekä lauantaina vähintään yhtä pikaiseen. Sain silti ostettua kaiken, mitä olin suunnitellutkin.

Tämä mökki oli pääostos lauantailta ja oikeastaan koko hullareilta. Ihastuin tähän malliin. jossa on iso terassi ja joka sopii paremmin pihaamme, kuin perinteinen mökki. Väri tosin tulee olemaan hieman erilainen. Mökin pystytystalkoot ovat lauantaina, sisustusta en ole vielä kerennyt miettiä.


Keskiviikkona ostin tytöille synttärimekot. Noa Noan mekot olivat nätit ja keväisen keveät. Kuvan pikkuneidin mekko on suhteessa hieman lyhyempi kuin isosiskon, mutta malli on sama. Tytöt ihastuivat mekkoihin heti, ja ovatkin ahkerasti sovitelleet mekkoja lauantaina sukulaisille pidettäviä juhlia odotellessa.


Mekkojen vieressä oli tarjolla Benettonin toppeja, ja ostinkin molemmille tytöille vielä topit farkkuhameiden ja shortsien kanssa pidettäviksi. Paitsi sovitellessa huomasin, ettei pikkuneidillä ole farkkushortseja. Niitä lähden siis metsästämään seuraavaksi!

Mukavaa viikonloppua!

Kuvat lainattu; hobbyhall.fi

3 kommenttia:

 1. Meille tuli tota samaa pinkki raitaa mekkona hullareilta :)

  VastaaPoista
 2. Kerro, kerro leikkimökin pystytyksestä! Mä en malta odottaa sun kokemuksia ja kommentteja :)

  -Jenni

  VastaaPoista
 3. Huomenna yritän saada postauksen mökistä kasaan!

  VastaaPoista