tiistai 8. toukokuuta 2012

Neidin välikausi

Neidin välikausi on ollut kuvattuna jo hetken aikaa, ja käyttöönkin on kaikki jo päässeet. Päivät  ja varsinkin aamut ovat vieläkin kylmiä, ja siksi lähes koko välikausi on käytössä koko ajan. Ja melkein koko ajan joku puvuista on pesussa.

Takkeina Po.pin windfleece (122), Mini a Turen Vito anorakki (8/128)ja Cupcaken takki (8/128). Kaikki viime keväältä ja syksyltä ja edelleen täysin sopivat. Ticketin Pinkkipallollinen haalari on kokoa 122 ja menee varmasti vielä syksylläkin.


Ticketin lilapallollinen Plain rain fleecellä oli kovassa käytössä keväällä kun oli vielä kylmempää ja kosteaa. Nyt ilmojen lämmettyä, lila puku on vaihtunut viime kevään hulluilta päiviltä ostettuun pinkkipallolliseen fleecettömään versioon.


Kenkinä keväällä Prisman alesta ostetut Vikingin välikausigoret ja Crocsin kumpparit. Pipoja on tytsyllekin kertynyt aikamoinen määrä, vaikka osa niistä on jo kiikutettu kirpparille ja osa on siirretty pikkusiskon käyttöön.

Housut jäivät kuvista kokonaan, keväällä on käytetty eniten Jonathanin tummanbeigejä välikausihousuja, sekä Lindexin pinkkejä housuja. Molemmat ovat olleet hintansa arvoisia, ja kestäneet toistaiseksi jopa pyörällä kaatumiset.

Näillä meillä on menty kevät, syksyksi tarvii tätä settiä hieman muokata. Eskarin aloitus saattaa hieman muuttaa neidin kuvioita. Kiinnostuneena odotan mitä tulossa on!

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama postaus tulossa meidän eskarilaisen/koululaisen vermeistä :) Plain rain on ollut kovassa käytössä, samoin Cupcaken sydäntakki, molemmat P.op:n housuilla.

    VastaaPoista
  2. Jään kiinnostuksella odottelemaan sitä!

    Nuo Po.pin housut on meilläkin ostoslistalla seuraavaksi. Saa nähdä kuinka ulkovaatetus muuttuu, kun kouluelämä alkaa.

    VastaaPoista