maanantai 21. toukokuuta 2012

Ihana, aurinkoinen päivä

Eilen aurinko paistoi niin kuumasti ja kirkkaasti, että kunnon aurinkolasit olisivat olleet tarpeen. Niin kauan kuin muistan, olen ostanut joka kevät Hennesiltä halvat aviator malliset kopiot. Reilun kuukauden käytön jälkeen niistä ole mitään jäljellä, ja joudun parhaassa tapauksessa juhannuksen alesta ostamaan uuden vielä halvemmat ja vielä vinkurammat lasit pärjätäkseni loppukesän.



Sitten tuli se päivä vihdoin, kun istuin sohvalle lasten nukkumaanmenon jälkeen ja laitoin tilaukseen itselleni oikeat arskat. Malli, Ray-Banin aviator, oli varma valinta. Kävin sovittamassa koon päivällä silmälasiliikkeessä, ja ystäväni googlen avulla löysin pari edullista aurinkolasikauppaa. Värin valintakaan ei ollut kovin vaikea, kultaiset kehykset joko ruskeilla tai liukuvärjätyillä linsseillä. Päädyin liukuvärjättyihin, niin kuin muutama muukin.



Hintaa arpoessani huomasin myös huuto.netissä jonkun myyvän kyseisiä laseja  ruskeilla kehyksillä alle puoleen hintaan muihin verrattuna. Tuo väri ei kuitenkaan ollut se kaikista paras, ja ajattelin nyt kerrankin hankkia sellaiset lasit joiden läpi katselen monta vuotta. Toivottavasti lasit on hyvät ja kivat, ja tulevat nopeasti.

Aurinkoista viikkoa!



Kuvat lainattu: http://www.sunglassesshop.com, http://wwwmidnightblogger.blogspot.com/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti