perjantai 11. toukokuuta 2012

Pienen neidin välikausi

Pienimmän neidin välikausi on vaihtanut kevään mittaan muotoaan monta kertaa. Syksyllä niin hyvältä näyttänyt punainen alkoi kevään tullen näyttämään ei niin hyvältä. Kesällä hankittu punainen Ticketin haalari sai siis siirtyä eteenpäin, kun kirpparilta löytyi pinkkikukallinen haalari isommassa koossa. Myös punainen Po.pin takki lähti uudelle käyttäjälle, ja jäljelle jäi vanhaa tuttua vaaleanpunaista höystettynä violetilla.

Meidän neiti on reilu 85cm pitkä, ja viettää viikon päästä kaksivuotis syntymäpäiviään. Pituuskasvu on selkeästi rauhoittunut vuoden aikana, ja lähes kaikki välikausi onkin syksyltä tuttua.

Cuppiksen viime keväinen pilkkuanorakki ja sydänhousut ovat kokoa 86, ja edelleen täysin sopivat. Po.pin windstopper on myös kokoa 86, ja alkaa olemaan vähän liian sopiva. Olen yrittänyt etsiä tilalle isompaa, mutta vielä ei ainakaan ole onnistanut. Mini a Turen anorakki on kokoa 98, ja sopivan reilu mennäkseen ainakin ensi kevääseen asti. Mini a turen tummanvioletit välikausihousut on kirpparilöytö viime keväältä,  kokoa 104 ja vielä hieman isot. Travallen ruskeat housut ovat kokoa 92, ja käytössä nyt Matin anorakin kanssa.Ticketin kukkahaalari, kokoa 80cm, ja hyvä vielä kevään. Ihana haalari kaikin puolin, ja pidän tästä paksummasta ja kestävästä kankaasta enemmän kuin uudesta. Ticksun plain rainin ostin keväällä ihanalta lukijalta! Kesän ja kevään kevyt setti on kokoa 92 ja velä aika reilu.

Kumppareina Tretornin lollypopin väriset suloisuudet. Kaikki viime kesänä alesta hankitut neidin tennarit, lenkkarit ja sandaalit lähtivät myyntiin kirpparille, jalka on kasvanut todella nopeasti ja paljon! Synttärilahjaksi saatavien Adidaksen Minni tennareiden lisäksi tarvittiin toiset, ulkoiluun sopivat kengät. Hepposta satuin aamulla huomaamaan nämä Adidakset, hintaa jäi alen jälkeen hurjat kuusi euroa.4 kommenttia:

 1. Mistä tilasit noi kengät? ihania juttuja teidän neidillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepposta, sieltä tuli muutama muukin kenkäpari samalla ;)

   Poista
 2. Kivan näköisiä vaatteita! Tykkään tosi paljon Cupcakesta / Racoonista ja Po.pista.
  Teidän neiti on sitten ihan samankokoinen & ikäinen kuin meidänkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minäkin pidän kyseisistä merkeistä varsinkin pienillä neideillä. Pojille ei niiltäkään paljoa ihanuuksia ole tullut.
   Meidän neiti on aina ollut hirmu pitkä ikäisekseen, mutta nyt kasvu on hieman rauhoittunut. Onneksi, että kaikki ihanuudet mahtuisivat edes hetken!

   Poista