sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Messusaldo

Meidän messureissulla ei paljoa ostoksia tullut, yksin kolmen lapsen kanssa ei ständien peränurkkan kassalle tungeta vaunuilla. Satuimme muuten useammallakin kerralla samalle osastolle erään rouvan kanssa, joka jätti yksin kirkuvan poikavauvan joka kerta ständin ulkopuolelle odottamaan kun hän teki ostoksia. Me&I:n osastolta jouduimme lähtemään pois kesken sovituksen kun teki niin pahaa pienen hädissään kirkuvan lapsen puolesta.

Palatakseni asiaan, Me&I:lta löytyi jo syksyllä haaveilemani puputunika pikkuneidille. Onhan se hieman hassun mallinen, mutta menee varmasti ainakin paitana syksyllä. Myös tassupipon ostin, mutta se olikin kokoa 1 ja liian pieni (ja nyt myynnissä, jos joku sitä halajaa!). Me&I:lla oli hinnat nousseet aika reippaasti, mutta eipä se tuntunut ostajia haittaavan!


Uusi kotikutsuilla myytävä vaatemerkki Blingo oli myös edustettuna isolla osastolla, mutta mielestäni aika huomaamattomasti. Pitkään sain yksin vaatteita katsella ja myjien kanssa jutella. Blingolla oli kyllä hyvä tarjous, kaikki vaatteet olivat 10€! Ostimme tytöille testiin pari mekkoa, joista pinkki on ohutta trikoota ja toinen puuvillaa.


Lilliksen alesta tilasin jo aiemmin alekoodilla vielä Mini a Turen anorakin isommalle tytölle ensi vuoteen, ja sen kävimme noutamassa heidän osastolta.


Lisäksi paljon pastilleja ja purkkaa koko ensi vuodelle, vaikka niilläkin oli tänä vuonna hinta noussut reippaasti.

 Jäimme kaipaamaan HopLopin pomppu- ja tehtävärataa, joka on aiempina vuosina ollut paikalla. Lapsille oli mielestäni muutenkin paljon vähemmän aktiviteettejä kuin aiemmin, ja tuntui aika kovalta maksaa melkein 30€ päästäkseni ostoksille. Saa nähdä jäikö messuilu meidän osalta nyt tähän.

Ja lopuksi vielä alevinkki!

Tänään ja huomisen koko Lilliksen valikoima
-25%.
Koskee myös jo alennettuja,
mutta ei Livie&Lucan normaalihintaisia kenkiä.
Käytä kassalla koodia 

viikonloppu

Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Totta, messuilla aktiviteetit ovat vähentyneet ja samoin kaikki ilmaiskylkiäiset, sillä kyllä minä niin toope olen, että niistäkin olen iloinnut :) Mutta nyt saipussillisen Muumipastilleja, banaanin ja jugurtin ja siinäpä se melkien...

  Itse olen saanut jo parina vuonna messuliput kotiin, joten ei ola tarvinnut miettiä siltä kannalta. Kova hintahan se oikeesti on 30e tai jopa enemmänkin (meiltä olisi mennyt 60e, kun kahtena päivänä poikkesin kahden lapsen kanssa, kummankin kanssa erikseen, jos ihan vaan ostoksille...Kaupoille pääsee ilmaiseksi yleensä. Messujärjestäjien tulisi ottaa nämä huomioon. Minulle tulikin s-postiin messujen palautelomake, jossa juurikin näistä asiista selvitin, kun pyydettiin. Siten ainakin oma mielipiteenimenee oikeaan osoitteeseen :)

  Harmi etten ehtinyt tuota Bloingoa ollenkaan hypistellä :( Huipputarjous, kaikki kympin!

  VastaaPoista
 2. Jotkut osaa kyllä olla uskomatttoman "rentoja" vauvojen/lasten suhteen, huh. Mulla on taas kokemusta siitä, että vauva jätetään ysmyissä nukkumaan rattaissa ulos/käytävään, ilman että vanhemmalla on mitään näkö- tai kuuloyhteyttä vauvaan. Ei kyllä oma uskallus riittäisi..

  Kivoja ostoksia teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kohtaa tuli mieleen, että onko ne ostokset nyt niin tärkeitä. Tai sen vauvan olisi voinut ottaa vaikka sylissä mukaan. Meitä on aika moneen junaan!

   Poista