keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kesäjuttuja

Kesä on tullut ehkä vihdoinkin jäädäkseen. Elämää ja vauhtia on mahtunut jokaiseen päivään ihan aamusta iltaan niin, etten ole ehtinyt koneelle istahtamaan. Ihanaa!

Muutaman kesämekkosen tilasin Ebaysta jo hetki sitten. Todennäköisesti en ole lähiaikoina menossa Amerikan mantereelle, mutta Ebayn kautta voi tehdä kivoja ostoksia edullisesti dollareilla (vaikka ei se dollari enää niin edullinen ole). Ihan pikkuisen innostuin Ralph Laurenin Polo mekoista, ja ostinkin molemmille tytöille omat.


Pari mekkoa on vielä tulossa, mutta ne taidetaan säästää ensi kesään. Sandaalit on kirppkseltä pikkuneidille, ja juuri sopivat kevään juhliin.

Enää kolme viikkoa ja ensimmäinen koko perheen kesäloma alkaa. Alankin pikku hiljaa koota kesälomalla tarvittavaa aineistoa kasaan. Siitä lisää myöhemmin!

Ihanaista kesäkuun alkua!

2 kommenttia:

 1. Kivoja mekkoja! Tosin mun mielestä eivät eroa millään lailla H&Mn vastaavista (muuta kuin hinnaltaan) ;) Ajatella, että on jo kesäkuu huomenna :O Aurinkoa teidänkin kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin nyt suuri testi, meiltä kun löytyy myös yksi H&M:ltä tilattu pikeemekko. Katsotaan, kumpi mekoista pärjää paremmin.
   Hinta oli näillä mekoilla vain muutaman euron enemmän kuin Hennesin vastaavassa, joten päätin nyt ottaa testiin :)
   Aurinkoista ja lämmintä kesäkuuta teillekin!

   Poista