maanantai 8. lokakuuta 2012

Kirppisjuttuja

Muutamia kirppisjuttuja olen löytänyt lähiaikoina, vaikka kirppiksellä käyntini onkin vähentynyt. Tuntuu. että kaapit ovat edelleen aika täynnä, vaikka myin juuri lähes kaiken ylimääräisen. Silti kaapeista tuntuu löytyvän koko ajan jotain mistä voisi luopua.


Pikkuneidillä on mekkoja  kaappi täynnä, mutta alle metrin mittaiselle tuntuu löytyvän niitä joka kerta. Punainen H&M:n neulemekko on viime talvelta, meiltä löytyy tytöiltä samanlaiset valkoisena. Zaran vaaleanpunainen neuletunika on tosi kaunis, mutta varmaan nyppyyntyy vielä entisestään nopeasti.

Ystävälläni on muuten erittäin tehokas nypynpoistaja, ja olen itsekin harkinnut sellaiseen panostamista. Vietin yhden päivän viime keväänä poistamalla nypyt kaikista omista ja lasten vaatteista. Sillä saa vaatteen elinikää pidennettyä kyllä huimasti.


H&M:n valkoinen samettipaitis meni jemmaan odottelemaan ensi syksyä. Vaaleanpunainen kärpässienipaitis kelpasi isosiskolle. Pikkusiskon kaapista löytyi samanlainen ruskealla pohjalla, sekin kirppikseltä aikoinaan hankittu.

Kaunista viikonalkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti