keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Odottaminen kannattaa

Välillä jään jahkailemaan jotain juttuja niin, että lopulta jään ilman. Tällä kertaa kävi toisin! Alkusyksystä etsin pojalle uusia tennareita, pieneksi jääneiden Crocsin tennariden sijalle. Päädyin lopulta Geggamojan tennareihin. Ei ehkä yhtä hyvät, mutta puolet halvemmat.

Crocsilla oli hetki sitten kampanja, jossa lyhytvartisia tennareita sai edullisesti. Tein ison tilauksen ensi kesää ajatellen, mutta olin katsonut koot väärin. Olisin halunnut vaihtaa kenkiä, mutta vaihtaminen ei kuitenkaan onnistunut, vaan olisi pitänyt palauttaa osa ja tilata uudelleen. Päädyin lopulta palauttamaan koko tilauksen tilaamatta uudelleen, koska lyhytvartiset tennarit eivät vain ole meidän juttu.


Nyt niitä pitkävartisia kuitenkin saa todella edullisesti Crocsin nettikaupasta! Pitkällinen odotus on siis päättynyt, ja sain tilattua oikeat koot palleroille. Edullisesta hinnasta saa vielä alennusta 10% koodilla riikka10.

4 kommenttia:

 1. Meille lähti kanssa tilaukseen tuollaset tennarit ja äidille myös uudet canvas ballerinat, teimme kaverini kanssa kimppatilauksen ja hän kaiveli jostain vielä 20% alekoodin joka kävi näille, joten ei tullut paljon kengille hintaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20% ale on jo aika reilu tuohon alehinnan päälle. Nämä tennarit on ihan huiput! Minun jalkaani ne ballerinat eivät sopineet, mutta ne on tosi kivan näköiset.

   Poista
 2. Meillä ollut nuo pitkävartiset tennarit tänä kesänä tytöllä, ne on kyllä kauniit, mutta ei kovin käytännölliset lapsen itse pukea. Ensi kesäksi tulee tarratennarit :D Nuo on niin tiukkaan ylös nauhoitetut, että aina piti auttaa jalkaan1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tennareissa "itsestään kiristyvät" nauhat. Pieninkin osaa niitä käyttää, ja kaikki saa kengät itse jalkaan. Tarratennareissa on kyllä puolensa ;)

   Poista