torstai 18. lokakuuta 2012

Grand opening

Sain Kappahlin kanta-asiakkaana "kunnian" olla vierailemassa heidän uudessa liikeessä. En tajunnut, että tilaisuus oli tosiaankin vain kutsuvieraille, ennen kuin ovella seisova portsari kysyi kutsua. Sattumalta olin pakannut kutsun mukaan etsiessäni puhelinnumeroa liikkeeseen, sillä olin jo kotoa lähtiessäni soittanut myymälään ja varmistanut, että hakemaani tuotetta oli tarjolla.


Hain tytöille velourmekot, pienemmälle vaaleanpunaisen, isommalle valkoisen.Viime vuonna jäin ilman, kun en päässyt käymään Kappiksessa ilman autoa. Nyt tilanne on korjattu, ja molemmat neidit saivat omat. Pikkuneidille ostin vielä valkoiset neuleleggarit mekkojen kanssa pidettäväksi.


98/104 mekko on noin metrin mittaiselle neidille juuri sopiva. Tällä viikolla on paketteja saapunut postin ja matkahuollon kautta ihan kiitettävästi, mutta niistä lisää viikonloppuna.

Riemukasta perjantaita!

7 kommenttia:

 1. Eikä, siellä ois siis taas tuota ihanaa velourmekkoa, pakko lähteä ostoksille, meillä oli tuollainen aijemminkin ja tykkäsin siitä tosi paljon juuri näin joulun alla. :) Toivottavasti saadaan vielä omamme. :) Nyt menee kyllä ostolakko rikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä suloiset. Voisin ottaa itsellenikin!

   Poista
  2. Näköjään jo oli meidän keskustan liikkeestä jo loppu, eikä muualle ehdi mennä v-lopun aikana, pöh. :(

   Poista
  3. En tiennytkään, että sivuilta saa varastotilanteen tsekattua. Minä käytän ihan perinteisesti puhelinta :)

   Poista
 2. Oi saako noita ihania mekkoja taas, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo mekko on pakko saada, samoin leggarit. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista