keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lahjavinkki pienelle prinsessalle

Disney animoators Collection nuket ovat olleet suosittuja ympäri maailmaa. Nuket ovat suunnitelleet kaksi Disneyn pääsuunnittelijaa Mark Henn ja Glen Keane.

Disneyn Prinsessat Animators Collection koostuu kymmenestä nukesta, Jasmine, Pocahintas, Tiana Belle, Mulan, Ariel, Tähkäpää, Prinsessa Ruusunen eli Aurora, Tuhkimo ja Lumikki. Uutuutena on tulossa Merida, Disneyn uuden Urhea animaatioelokuvan tähti.
Meilläkin on näistä haaveiltu, mutta ennen joulua en ole luvannut yhtään uutta lelua ostaa. Aikomuksena ei ole ollut meille näitä hankkia, mutta nyt kun huomasin englannin Disney Storessa näitä alennuksessa viidellätoista punnalla, tilasin tytöille nuket. Postikulut suomeen ovat tuolta tilatessa 12,95£.


Kuulasta keskiviikkoa!


6 kommenttia:

 1. Juuri eilen postasin samasta aiheesta :) En tiennytkään, että noita voi tilata myös postitse, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti tämän jälkeen huomasinkin sen postauksesi. Minäkään en tiennyt, että Disneystoresta voi tilata Suomeen, sieltä tulee varmasti tilattua myöhemminkin.

   Poista
 2. Piti eilen käydä laittamassa pari nukkea tilaukseen kun huomasin postauksesi, kiitos hyvästä vinkistä! :) Vaikka meillä pitikin olla jo tytöille joululahjat hankittuina, mutta eihän näitä voinut vastustaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meilläkin piti olla lahjat hankittuna, mutta nämä on niin suloiset nuket ja varmasti pidetyt!

   Poista
 3. Minä olen tilannut jo tosi monena vuonna joululahjoja Disney storesta. Joulun jälkeen löytyy myös tuotteita hyvillä alennuksilla. Olen ostanut esim kylpytakkeja -70% hinnalla ja niihin saa vielä parilla punnalla nimikoinnin. Tosi kivoja lahjaksi myös kummilapsille yms. Sara saa joululahjaksi tuollaisen Tähkäpää nuken, Lumikki ostettiin jo Lontoosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sen takia en muuta tilannutkaan nyt, kun ajattelin, että aleaikaan sieltä saa vaikka mitä mukavaa paremmilla hinnoilla. Aiemmin en ole tuolta tilannut, mutta kokemus oli kyllä hyvä. Paketti tuli muutamassa päivässä kotiovelle!

   Poista