sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Alekenkiä

Stylepit verkkokaupassa oli hetken aikaa kivat aleprosentit, ja tarjoushaukan poikanen hyökkäsi heti apajille. Arauto Rap talvikenkiä oli sen verran hyvässä alessa, että pakkohan oli meillekin omat hankkia. Pikkuneiti ei uusia talvikenkiä tarvitse, mutta isommat kyllä. Tilasin sekä pojalle, että tytölle tarralliset Tex talvikengät hopeisena. Ei meillä nähty väri, mutta aina olen halunnut kokeilla.


Kengät ovat lämpöisen tuntuiset, pehmeät ja kauniit. Mutta eihän se koko 33 näytä yhtään samalta kuin mallikuvan kaksvitonen. Lapset tykkäsivät, joten kokeiluun jää. Näidenhän pitäisi pitää myös vettä, mutta paksu villavuori on ehkä liikaa plusasteilla.


Tilasin myös tytölle saman merkin saappaat ensi talveen, tänä talvena parempina kenkinä menee viimevuotiset Emut. Ja jos ne jää pieneksi talven aikana, kauppakengiksi käy nuo hopeisetkin. Saappaissa on on kivan kapea varsi, sopii pitkä- ja kapeasääriselle neidille. Väri on aika tumma violetti, ja sopii kivasti vaaleanpunaisen takin kanssa.


Pari viikkoa sitten huomasin Budget sportin mainoksen, jossa oli Tretornin goretennareita 60% alella. Ostin sellaiset pojalle alkutalveen, kun jemmaan ostamani goret olivat jo valmiiksi pienet. Nyt on onneksi kenkäasiat mallillaan, jokaisella ipanalla.Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia: